Ehdin jo rykaista listaa Facebookin puolelle.. =D (Hmmm, minkahan varisena em. linkki tulee nakymaan blogissani?)

Huomasin siis, etta kaikki blogiini vuodesta 2005 alkaen tulleet kommentit piti uudelleenjulkaista. Niita oli 145 sivua, mutta kun sivun sai valikoitua kerralla, niin ei siina kovin kauan mennyt, kun klikkailin ne kaikki lapi. Onneksi kaikki roskakommentit oli suodatettu / poistettu jo aiemmin.

Uudelleenjulkaisun jalkeenkaan, kommentteja ei kuitenkaan nay blogissa (ainakaan kirjoitushetkella), ja dashboardin lista nayttaa "0 saatua kommenttia" - kuitenkin, "viimeisimmat kommenttisi" -lista nayttaa tuoreimmat kommentit, eli data nakyy onneksi olevan tallella. Kuulemma myos "4 kommenttia odottaa tarkistusta", mutta kun klikkaan itseni kys. listalle, se on tyhja.

Talla hetkella ei ilmeisesti pysty saatamaan linkkien varia kirjoituksissa eika sivupalkissa, eika juttujen paivayksia. Siksi esim. sivupalkin linkit (ja otsikot) ovat nyt niin lahella taustavaria, etta niita ei nae kuin maalaamalla ne hiirella esiin..

Vanhasta blogipohjasta periytyi tanne muutamia 'widgeteja', joita ei nyt nakojaan paase valiaikaisesti piilottamaan, eika muutenkaan editoimaan.. Jarjestystakaan ei saa muutettua.

Lisasin / muokkasin uusia widgeteja, ja muokkasin parin default-sellaisen otsikkoa. Valilla muutokset nakyivat, valilla eivat. Nyt niista ei taida nakya yksikaan. "Blogin esittely" -widgetin kuva ei ikina nakynyt blogissa, vaikka nakyy dashboardilla.

Tykkaan uuden Vuodatuksen simppelista logosta, mutta en halua tuota isoa kuvaa oikeaan ylanurkkaan.. Toivon paasevani poistamaan tai vaihtamaan sen mahd. pikaisesti..

Videot ovat kadonneet? Esim. tassa jutussa oli Youtube-video (omalta kanavaltani, etta itse video todellakin on yha olemassa), mutta sita ei nyt nay.

Ja todella hartaasti toivon pikaisesti HTML-editointimahdollisuutta blogijuttuihin!