Pressie to P Pressie from S (I love the bag!)

Aiti lahetti noita ihania tonttupusseja, ja tanaan paasin ekaa kertaa kayttamaan yhden, kun annoin elainlekurille Fazerin suklaata (johon han ihastui saadessaan viimeksi sellaista). Han antoi kaydessaan samalla kirpuntorjuntamommot (Advantage) ja matokuurin meidan kissoille - tai siis Thatsitin matopilleri on viela antamatta, kun neiti ei suostunut ottamaan sita ns. perinteisesti.. Saimme myos muutaman kuukauden Advantaget, mika oli kiva juttu, kun se on aika tyyrista kamaa.
Ihana kissapussi sisaltaa lahjan S:lta (H:n aiti), minka H toi tanaan mukanaan =D Itse en ole viela paketoinut heille lahjoja, joten annan ne maanantaina.

Pressie from S

H:lla oli ollut koulussa tanaan joulunaytelma tms., seka yleisia turvallisuusohjeita. Olivat saaneet hienot heijastinliivit ja kansion turvallisuusasioita - siella oli infolomakkeita, lautapeli, tehtavia, kerailykortteja, yms..

H got a "Safety Team" game from school

H teki aluksi paketin tehtavapapereita, ja sitten pelasimme "Safety Team" -lautapelia. H:lla oli kylla vahan omat ohjeet, mutta eipa tuo niin haitannut.. Sitten H halusi tehda toisen paperijoulukuusen, jonka kuulemma antaisi R:lle lahjaksi. Talla kertaa han ei halunnut kayttaa tinselia.

H got a "Safety Team" game from school Christmas tree made of paper Christmas tree made of paper Christmas tree made of paper

Hyvin H oli seurannut toissapaivana askartelua, kun teki ihan itse ja oma-aloitteisesti noi lahjapaketit kuusen alle, ja teippasi ne myos paikoilleen.
Meille jai viela aikaa pelata nettipeleja, ennenkuin S tuli hakemaan H:a. Allaolevassa kuvassa H pelaa Santa and the Lost Gifts'ia, ja paivan toinen hilpea peli oli Santa Fartypants, jossa pukille sattui pieni liikenneonnettomuus, jonka takia porot olivat poissa pelista, ja pukin piti popsia paljon ruusukaalia, jonka voimin sitten piereskeli itsensa taivaalle, mista saattoi pudottaa lahjat savupiippuihin..

H playing a Christmas game