Suunnittelin menevani ajoissa Dubliniin, etta ehtisin rapsia hiukan Tall Ships -kuvia, kun tekivat lahtoa, ja jatkaisin sitten ARAN-marssille elainoikeuksien puolesta.

Juutuin kuitenkin DARTiin melkein puoleksi (ylimaaraiseksi) tunniksi, kun Dún Laoghaire'ssa oli jotain haikkaa, mita korjasivat.. Lisaksi, Tara Streetin asema oli suljettu kahteen asti, joten piti kavella viela vahan pidempi matka Pearselta (Connolly tietty olisi ollut vaihtoehto, mutta halusin kuitenkin kokeilla, josko ehtisin viela nahda muutaman laivan - en ehtinyt, paitsi ne muutamat mitka nain DARTista).

Mulla kesti 15 minuuttia kavella (tai laahustaa) Pearselta Spirelle, kun keskusta oli aivan TAYNNA ihmisia.. Siella oli Tall Ships -jutun lisaksi myos joku muu tapahtuma, joka liittyi ehka johonkin murheiluun, kun myynnissa oli kahta erilaista varikraasaa.. Ja sitten tama meidan elainoikeusaktivistimarssimme, joka olisi voinut olla isompikin, mutta oli kuitenkin ihan kiitettavan kokoinen - ja saimme puolet O'Connell Street'ia kayttoomme (autoilijoiden iloksi)..

Olin unohtanut evasvoikkoni jaakaappiin (kiitos keittiossa iati leijailevan Nosferatun, joka ei kai koskaan edes kuole), joten mulla oli jo marssia odotellessa hirvea nalka, ja O'Connell Bridge'lle ehdittyamme, luontokin kutsui, joten olin huono aktivisti ja karkasin keskustan suosikkipubiini huoltotauolle, jatkoin Red Bull'in jalkeen DARTille, ja tietty unohdin etta oli sunnuntai, eika aseman kauppa ollut auki, joten karvistelin sitten kotimatkan tic taceilla, kunnes paasin kotiin ja ruuan aareen. (Viela surkeampi aktivisti; pekonilla paallystettya kanaa..)