DSCN8037.jpg

Uk:n piti tulla alkuviikosta, mutta mulla oli silloin ne putket jäässä (ei siis juoksevaa vettä), ja tietkin olivat aika jäiset, joten visiitti lykkääntyi uuden vuoden puolelle, ja hän tuli perjantaina.

DSCN8040.jpg

Oli tarkoitus viettää ihan rauhallista koti-iltaa, mutta Uk halusi viedä mut kotimaisemiinsa, viettämään iltaa pubissa =D Niinpä lähdettiin sitten joskus 22:30 aikoihin ajamaan Tullamoreen! (Hän ei asu Tullamoressa, eikä nyt ihan sen liepeilläkään, mutta jos käy pubissa, niin useimmiten sitten Tullamoressa.)

The Bridge House Bar'issa oli oikeastaan aika täydellinen ilta. Ei liian täyttä, mutta kuitenkin meno päällä. Aluksi live-bändi, ja sitten DJ. Join jopa punkkua ja viskiä.. Sitten käytiin Supermacsilla kanahamppareilla, ja lähdettiin ajamaan kotia kohti..

IMG_20150103_024644.jpg

Harmittaa, etten ottanut kuvaa Tullamoren jouluvaloista ennenkuin mentiin pubiin - ne oli nimittäin jo sammutettu, kun lähdettiin, ja sillä välin oli alkanut sataakin.. (Samoin, olisi pitänyt ottaa kuva yhden tienvarressa olleen talon hurjista jouluvaloista jo menomatkalla, koska nekin oli sammutettu yöksi.. No, ehkä ensi joulun tienoilla sitten..)

DSCN8041.jpg

Halusin ottaa kuvan valaistusta joulukuusesta, ja Uk ajeli ristiin rastiin, etsien parasta kuvakulmaa =D

DSCN8042.jpg

Kuvasta tuli sitten hiukan sateinen ja hiprakkainen.. Heh..

Matkamusaa ja hetkiä youtubella =)

IMG_20150103_042252.jpg

Katsottiin köydenvetovideota (hänen lajinsa) =) Ja tuli avattua se joululahjaviskikin.

IMG_20150103_155437.jpg

Kun pakattiin Uk:n kamoja pakuun, ennen kotimatkaansa, nappasin SpongeBobini takaisin - se onkin ollut parissa pakussa jo vissiin 2-3 vuotta, joten oli aika palata Maman luokse =)

Huomisesta vaikuttaisi tulevan kiireinen sunnuntai. Aamulla olisi tarkoitus ajella Naasiin, sieltä Bray'hin, ja Bray'ssakin pitää käväistä ainakin yhden tuttavaperheen luona, kun ei ehditty vaihtaa joululahjoja ennen joulua. Ja maanantaina sitten duuniin..