DSCN4739-normal.jpg

Kannoin eilen Thatsitin sohvalle, ja hän nukkui onnellisena sylissäni, ja sitten torkkupeittojen päällä sohvalla. Pidin häntä silmällä, ja hän nukkui monta tuntia. Sitten kun hän lopulta virkistyi, ja olisi halunnut hypätä lattialle, kannoin hänet takaisin häkkiin ja lievitin pettymystä kana-aterialla.

DSCN4740-normal.jpg

Thatsitin nukkuessa sohvalla, sain taas siivottua häkin kunnolla..

DSCN4746-normal.jpg

Katsoin taas useampia Poirot-jaksoja - WTF-kuva jaksosta "How Does Your Garden Grow?" =D

DSCN4756-normal.jpg

Piti kerätä joulukamat pois, mutta toistaiseksi olen ottanut vain yhden joulupukin ikkunanpokanaulasta pöydälle. Ehkä tänään.. Aion jatkaa tuikkujen polttamista ja tuoksupurkkien tekemistä vielä jonkin aikaa.

DSCN4759-normal.jpg

Thatsit joutui olemaan häkissä sen aikaa, kun puuhasin keittiössä pizza-taikinaa, yms., mutta nyt hän on nukkunut taas useamman tunnin ajan sohvalla, ja saa varmaan ollakin sohvalla kunnes eläinlekurin vaimo tulee hakemaan hänet taas klinikalle.

Minun piti itse viedä Thatsit takaisin klinikalle tänä aamuna, mutta D lainasi taas eilen illalla autoani, ja rengas poksahti, kun hän oli laittamassa siihen ilmaa. (Kys. renkaassa taisi olla slow puncture - en tiedä suomeksi..) En olisi saanut vaihdettua rengasta ennen aamukuljetusta, ja onneksi J pääsee hakemaan Thatsitin, kun ei olisi nyt ollut varaa taksiin. Klinikka on sen verran kaukana, ettei sinne voi mennä kävellen - ainakaan kissalaatikkoa kantaen!

Jouduin nyt itse olemaan koko yön valveilla, kun Thatsit nukkuu sohvalla ja kaikkien peittojen päällä. Toki voisin nukkua ullakolla ja omalla futonillani, mutta en voi jättää Thatsitia sohvalle ilman valvontaa, koska klinikkahoitojakson idea on ettei hän pääse liikkumaan ja pahentamaan jalkahaavojaan. Jos taas itse haluaisin nukkua sohvalla, joutuisin laittamaan Thatsitin häkkiin, ja kun hän saattaa nyt olla koko viikon klinikalla, niin nauttikoon kotona mahd. pitkään mukavammista unista sohvalla..

DSCN4762-normal.jpg

Tein pizzaa, että pysyisin hereillä. Vielä pari tuntia, ja sitten J hakee Thatsitin, ja minä pääsen nukkumaan.