IMG_20151015_142915.jpg

Irtokanat hilluivat pihalla, kun lähdin torstai-iltapäivänä duuniin =)

Olin taas viettänyt aikaa Sky Irelandin tukipuhelimessa, kun olin aiemmin tehnyt erittäin selväksi, että minulle pitäisi soittaa siitä nettiongelmasta kännykkään, kun en ole kotona vastaamassa lankapuhelimeen, ja vaikka olisinkin, niin en yleensä vastaa siihen. Niin olivat sitten rimpaisseet taas lankapuhelimeen. Huoh. (Toisaalta, kun duunissa seuraa päivittäin yleistä idiotismin tasoa, niin kai niitä samanlaisia tyhjiöpäitä on sitten jokaisella duunipaikalla..)

Tällä kertaa, Mark-niminen heppu lupasi keskustella asiasta korjaamopuolen kanssa, ja soittaa sitten takaisin - soittikin, kun olin duunissa. Kuulemma joku kävisi viiden arkipäivän sisällä katsomassa tilannetta, eikä tarvitsisi tulla taloon sisälle (ainakaan toistaiseksi), jne.. Eihän tässä ollakaan oltu ilman kotinettiä kuin vasta hiukan yli kaksi viikkoa..... On kyllä ihan beelzebubin peräaukosta tuon puljun "asiakaspalvelu".

IMG_20151015_145652.jpg

Luonto näyttää syksyiseltä, mutta lämpötilat ovat enemmän talvisia.. Hrrrrrrrr..

Tällä viikolla on ollut niin paljon duunia, että duunipäivät tuntuvat hurahtavan ihan huomaamatta ohi. Olen monena iltana oikeasti katsonut kelloa ja toivonut, että aika matelisi hiukan hitaammin, niin ehtisin tehdä enemmän! Itse viikko tosin tuntuu kestävän iankaikkisesti..

Torstaina, kun muut olivat jo lähteneet kotiin (ahkera sotkija vielä lomalla, ja viikon toinen iltavuorolainen jo toista päivää "sairaana"..), pomo tuli juttelemaan, ja kyseli suunnitelmiani. Mainitsin toiveeni päästä yhteen tiettyyn teamiin, ja pomo sanoi suosittelevansa mua sinne. Laitoin myöhemmin vielä kys. teamin HR-ihmiselle emailia.

Pomo sanoi myös yrittävänsä keventää työmäärääni, mutta saa nyt nähdä.. Vaikka osa päivittäisistä listoistani menisikin muualle, niin teamillamme on silti enemmän hommia kuin pystymme tekemään - ja kun yli puolet teamista tekee jatkuvasti ihan järkyttäviä virheitä (vaikka on miljoona kertaa sanottu..), niin se tietty kasvattaa duunimäärää entisestään.. Useampaan kertaan illassa tulee vastaan joku oman teamin tekemä asia, joka on niin päin genitaaleja, ettei voi kuin epäuskoisena pyöritellä päätä. Tietty onhan se vaikeaa keskittyä duuniin, samalla kun räplää puhelinta.. (Siitäkin on sanottu moneen otteeseen, ja esim. hiljattain pomo kutsui kaikki koolle, ja nimenomaan kielsi jatkuvan puhelimen räpläämisen, ja privapuhelut deskin äärellä - heti kys. ilmoituksen jälkeen, kun palasimme paikoillemme, pöytänaapurini rimpaisi privapuhelun.. Että haloo?!? Tuo on heidän yleinen asennoitumisensa IHAN KAIKKEEN.)

IMG_20151016_011220.jpg

Kotona laitoin uunin kuumenemaan, ja popsin odotellessa keksin, kahvin kanssa, mmmmm..

IMG_20151016_013942.jpg

Pakaste-pizza..

Jos saisi lauantaina käytyä taas hiukan isommilla ostoksilla, niin voisi pitkästä aikaa ostaa jotain ns. oikeaa ruokaa.

Mulla on muuten ensi viikollakin keskiyövuoro - taitaa olla ainakin kolmas viikko putkeen. Meinasi olla 9:30 - 18 -vuoro, mutta se ei mitenkään toimisi, kun mulla on ne iltalistat, niin annoin palautetta, ja sain sitten taas keskiyövuoron. Sopii mulle, kun saa olla useamman tunnin rauhassa, ja lisäksi enemmän iltakorvauksia. Ei se nyt paljoa ole, mutta kuitenkin.