1712153.jpg

En nyt jaksa netittää kamerasta tuoreempia kuvia, joten laitoin tuohon jostain taustakuvasaitilta löytyneen kukkasen.

Oli aika turhauttava keskiviikko duunissa. Tein pöytänaapurilleni lisää kuvitettuja ohjeita ensi maanantaiksi, samalla kun tein itse sitä ohjeistamaani hommaa, ja muut iltavuorolaiset (=ahkera sotkija, ja sanotaan nyt vaikka tekninen tuki - siis se yksi uusi jäsen, joka kuulemma CV:ssaan mainosti monivuotista kokemustaan teknisenä tukihenkilönä, mutta oletan hänen lähinnä tukeneen jotain monitoria putoamasta pöydältä, koska sen mutkikkaampaan tekniseen tukeen hänestä ei olisi.. hyvä kun osaa napsauttaa koneen päälle..) kyselivät jatkuvasti jotain apua, niin että oma keskittymiseni meni tärviölle.. Piti mm. jo toistamiseen näyttää tekniselle tuelle, miten tallennetaan emailista liite, ja miten se liitetään toiseen emailiin.. Siltä ei varmasti kukaan tullut työhaastattelussa kysyneeksi yhtään mitään!

(Tässä kohtaa Vuodatus kadotti taas pitkän tekstin, jota en jaksa naputella uudelleen..)

Lyhyt versio; ahkera sotkija oli taas naputellut naama irvessä, saadakseen mahd. isot lopputulosnumerot, laadusta välittämättä, samalla kun minulta paloi aikaa hänen(kin) auttamiseensa, ja sotkujensa korjaamiseen.. Kun sankarit lähtivät kymmeneltä kotiin, mulla oli siinä vaiheessa n. kolmannes ahkeran sotkijan päivätuloksesta tehtynä. Vitutti kuitenkin tarpeeksi, joten en halunnut päästää häntä tilastoissa ohitseni edes yhden päivän kohdalla - naputtelin siis sormet savuten, kunnes oma tulokseni oli yhden (1) homman isompi, hehe..

Tarkistan nykyisin oman teamimme työn laatua, mikä perustuu satunnaisesti valittuihin tehtyihin duuneihin. Ahkera sotkija oli sattunut mokaamaan isohkosti satunnaisesti valitsemassani hommassa, ja sai sen takia huonot pisteet, palautetta ylemmältä taholta, ja minun piti ohjeistaa häntä aiheeseen liittyen, minkä teinkin jo heti sen tuloksen jälkeen, viime viikolla. Nyt hän halusi itse keskustella aiheesta uudelleen, ja aluksi hän valitti, kun olin ottanut tarkistettavaksi juuri sen emailin, minkä pohjalta olin häntä ohjeistanut ..... Korjasin, että ei, vaan valitsin satunnaisen emailin, ja ohjeistin häntä mokaan liittyen vasta sen jälkeen, kun hän oli saanut ne huonot pisteet. Huoh.. Seuraavaksi, hän oli tohkeissaan, kun oli saanut edellisten laatuvalvojien aikana (joita on hänen teamissa olonsa aikana ollut kolme, ennen minua) aina täydet pisteet, mutta nyt sai huonot pisteet - ei hän nyt sitä suoraan sanonut, mutta syytös leijui raskaasti ilmassa, että hän sai huonot pisteet minun syystäni =D Selvitin hänelle taas kerran, miten laatuvalvonta toimii, mutta ei.. Sekin tuntui olevan minun vikani, että olin ilmoittanut asiasta ylemmälle taholle, mistä oli tullut palautetta.. Selitin myös sen, että minä en ole laittanut postia minnekään, vaan se ohjelma ilmoittaa automaattisesti pomolle, jos tulee huonot pisteet, ja jos ei halua ilmoitusta pomolle, ei kannata mokata..

Iltaan mahtui paniikkiakin.. En nyt voi kovin tarkasti kuvailla, mutta tiettyihin pikaista käsittelyä vaativiin hommiin käytettyjä nettikaavakkeita oli muutettu, meille ei oltu ilmoitettu asiasta mitään, ja kun mulle tuli myöhään illalla muutamia kys. hommia, huomasin kauhukseni, ettei niistä suurimpaan osaan löytynyt ollenkaan sopivia kaavakkeita. Piti siis löytää puljun sisäisestä chatista joku puolalainen, jolle voisi dumpata ne hommat - muistin aiemman TL:n suositelleen jotain satunnaista Pawelia (kun kys. nimeä tuntuu olevan useampi, heh..), ja onneksi se ensimmäinen kokeilemani heppu suostuikin poimimaan ne hommat itselleen, vaikka ne periaatteessa olisivat kuuluneet keskiyöhön asti minulle =D Kriisi ohi.

Tulin kotiin, siirsin tiskivuoren koneeseen - edellisestä konetiskauksesta taitaakin olla jo muutama kuukausi, ja viskasin pakastepizzan uuniin. Päätin maksaa vuokran, ja mennä sitten normaalia aiemmin nukkumaan.

Ja paskat.

Nettipankki oli huoltotauolla, eli piti odotella vuokranmaksumahdollisuutta, ja muutenkin aika meni taas ihan huomaamatta.. Kello on jo neljä, eli kunhan nyt saan sen vuokran maksettua ja tiskit koneesta, kello on varmaan taas viisi, kun ehdin nukkumaan.