Purse meme Purse meme

Lompakkoni on musta, ja sopivan pieni mahtuakseen useimpiin taskuihin.. Siina on yhdella sivulla lapinakyva tasku, jossa on tallaista taytetta:

Purse meme Purse meme

Mauri Kunnaksen Postille tekema kuva, missa kissa kirjoittaa kirjetta ja hiiri korttia. Kuva on kulkenut lompakossani vuosikausia! (Mulla on paljon Mauri Kunnaksen kirjojakin..) ... Yhteystietoni kortilla, joka taisi tulla lompakon mukana.. ... Osa valokuvaa, missa Thatsit ja Oimouttahere (siis kissani) ovat ihan pentuja, Thatsit kainalossani ja Oimo naamallani.. ... Jeesus lasten kanssa (sain kuvan aitini kautta monta vuotta sitten).. ... Dublin Wicklow Mountain Rescue Team -kortti..

Purse meme

Lompakossa on kaksi kolikkotaskua, joista yhdessa on kolikot (yleensa jarjestyksessa €2 kolikoista 1c kolikoihin, niin etta naen helposti ja nopeasti paljonko hiluja on mukana..), ja toisessa kaksi miniruusukkoa (molemmat aidilta), seka hopeinen ortodoksiristi, jonka loysin isan asunnon lattialta, kun tyhjensin sita.. (Han ei tosin ollut ortodoksi, vaan omien sanojensa mukaan paradoksi.. Virallisesti kyllakin luterilainen, muttei ollenkaan uskonnollinen tapaus.. Hanta olisi suuresti huvittanut tietaa, etta hanta itse asiassa muistettiin kolmen eri kirkkokunnan toimesta! Ortodoksinen ystava jarjesti panihidan ennen hanen luterilaisia hautajaisiaan, ja isani muistoksi pidettiin myos katolinen messu. Kuten ystavani lohkaisi: "Ei huonommin, paradoksille!")

Purse meme

Lompakon seteli- ja korttitaskuista loytyi seuraavia: €5.. Debit-kortti.. Etukortteja.. Luovutuskortteja.. Tarkeita kortteja.. Lentopostitarroja..

Purse meme

Mita sinulla on lompakossa?