IMG_20151006_151110.jpg

Kuvassa aamupäivän keittiönäkymät.

Router ei ole vieläkään saapunut, eli blogitan puhelindatalla. Toivottavasti saisin huomenna jo kotinetin pelaamaan. Vituttaa koko Sky Ireland, kun viikkoon en ole voinut käyttää nettiyhteyttäni, ja sen sijaan että saisin esim. alennusta kuukausimaksuun, jouduin maksamaan 60 euroa lisää siitä uudesta routerista - jota nyt siis edelleen odottelen!

IMG_20151006_151027.jpg

Vituttaa myös työnvälttelijä, jonka viimeisin tempaus aiheutti taas runsaasti ylimääräistä duunia minulle - ja sen takia laitoinkin kuvakaappauksin varusteltua emailia pomolle ja muutamalle muulle taholle.

Hän oli tällä kertaa ollut lauantaina tekemässä ylitöitä, mikä oli jo vitsi sinänsä, kun hän ei muutenkaan tee paljon mitään.. Niin satuin sitten löytämään neljä sellaista hommaa, joihin hän oli merkinnyt tehneensä jotain tärkeää, mitä ei kuitenkaan ollut tehnyt. (En voi kuvailla tuon enempää.) Sillä on seurauksia puljun ulkopuolisten ihmisten hommille, ja jos meidän puljuun sattuisi joku tarkastus, tuollaisesta syntyisi ongelmia.

Jouduin tekemään ne hänen feikkaamansa hommat (joista hän veti mukavat lauantaikorvaukset..), ihan kuin itselläni ei olisi jo muutenkin tarpeeksi hommia. Tein tehokkaasti yhden lisähomman viime viikolla, niin siitäkin tuli lisähommia, kun pyydettiin jatkamaan sitä joka päivä - ja nimenomaan sitä kautta löysinkin nuo em. feikatut duunit..

Kun juteltiin ahkeran sotkijan kanssa aiheesta, hän kertoi, että yksi työnvälttelijän (samaa kansallisuutta oleva) kaveri jostain toisesta teamista, oli hiljattain saanut monoa mm. jatkuvasta oman puhelimen räpläämisestä. Saisipa työnvälttelijäkin!!! Ahkera sotkija totesi, että jos työnvälttelijä saa vielä tämänkin jälkeen jatkaa puljussa, hän joko nai jotain puljun korkeammalla portaalla olevaa ihmistä, joka suojelee hänen duunipaikkaansa, tai sitten hänellä on joku voodoo-kirous käytössä.. (Ehdotin mahd. molempia vaihtoehtoja!)

1-DSC_0007.jpg

Oli pakko ottaa välipala-automaattien luota kuva - tuossa seinällä siis pyydetään, ettei siihen tilaan jätettäisi likaisia astioita, vaan että ne palautettaisiin kanttiinin toisessa päädyssä olevaan tiskikaruselliin.. Niin siihen ihan kyltin alle on sitten jätetty aina pinotolkulla likaisia astioita, kun se kanttiinin toinen pääty vaikuttaa olevan ihan liian kaukana..

Toisinaan kaikille tulee myös emailitse muistutuksia, että kanttiinista omalle työpöydälle viedyt astiat ja aterimet tulee palauttaa sinne kanttiiniin, mutta ei.. Ja puljussa on kuitenkin vain aikuisia ihmisiä duunissa, eikä jotain umpimielisiä teinejä!

IMG_20151006_134136.jpg    IMG_20151006_204302.jpg

Katkesi ajatus, kun tuli tuohon väliin pitkä puhelu uk:n kanssa =)

Yllä eilen aamulla kuvaamani "ankka" taivaalla.. Ja toisessa kuvassa ihana tonnikalasalaatti, jonka tein evääksi. Voisin aamulla tehdä samanlaisen salaatin - oli tosi hyvää pitkästä aikaa.

IMG_20151006_150923.jpg

Eilen aamulla otin tyhjät ruokakupit sisään patiolta, ja siellä toisen kupin alla oli tuollainen mikroskooppisen pieni etana! Ihana.. Oli pakko saada kuva.. =D Siirsin etanan papupenkkiin, ennenkuin toin kupit sisälle tiskattaviksi.

Tuosta tulikin mieleen.. Olen tainnut ihan unohtaa blogittaa kissanpennun..!!!!!

IMG_20151001_202356.jpg    IMG_20151001_203434.jpg

Little Mami - se pieni ja värikäs ulkokissa - toi tässä taannoin (ilmeisesti) ainoan pentunsa ruokailemaan, ja nyt ollaan jo tavattu pari kertaa ♥♥♥♥♥ En osaa sanoa, minkä ikäinen tuo ihana pikkuinen on, enkä muista missä vaiheessa emonsa oli tosi paksuna, mutta selvästi emo oli odottanut ennenkuin toisi pentua ihmisten ilmoille, ja on hyvin suojelevainen..

Toivon, että pennun kautta saisin vihdoin emonsakin luottamuksen, että saisin molemmat jossain vaiheessa kiinni ja leikattaviksi, niin pysyisi alueen villikissakanta kontrollissa. Saanen myös yhden tuttuni kautta jotain styroksiviritelmää ulkokissojen talvisuojaksi.

IMG_20151006_013728.jpg    IMG_20151006_014835.jpg

Itse jumitan usein omien kissojen alla sohvalla.. =)

Mutta nyt menen nukkumaan!