Joo.. Anoppi taas.. Vittu etta voisin kuristaa tuon ihmisen!
Daniel on karsinyt unettomuudesta, joko niin ettei meinaa nukahtaa ollenkaan ja ehtii sitten nukkua vain hyvin lyhyet younet, tai niin etta nukkuu patkittain ja heraa sitten vaikka kahville tms. Anoppi on asiasta tietoinen.
Eilen illalla kaytiin pitkasta aikaa pubissa, ja ehka niista muutamasta pintista oli vahan apua, koska Daniel nukkui viela aamupaivalla. Tiesin etta hanella on kahdelta aika laakarille (anoppikin tiesi), ja ajattelin etta han varmaan heraa vasta niin, etta ehtii lekurille - kun oli kerrankin nukahtanut pidemmaksi aikaa..
Mutta eikos anopin pitanyt taas olla tosi vittumainen ja herattaa Daniel, ihan vaan pelkasta vittuilun ilosta! :O Eukko meni eteiseen ja huusi silla tyypillisen tarykalvoja raiskaavalla aanellaan "Daaaan! Are you going out!" (Sellainen savy kysymyksessa, etta huutomerkki sopi tuohon loppuun paremmin..) Sitten kun Daniel herasi ja vastasi, niin eukko ilmoitti kirjoittavansa ostoslistan. Sen jalkeen eukko kavi ottamassa banaanin ja meni istumaan nojatuoliinsa, jossa alkoi katsoa telkkarista jotain urheilua! Etta ei nakojaan ollutkaan mitaan kiiretta kirjoittaa sita listaa, kunhan sai vaan terrorisoitua toisen unia..
Kiikutin kahvia ylakertaan, ja Daniel sanoi tosiaan olleensa just hyvassa unessa, kun tarpeeton heratys tuli. Han kavi sitten antamassa palautetta aidilleen.....
Muutenkin tosi idioottimainen juttu anopilta, kun han TIESI Danielin menevan laakarille kahdelta, joten miksi ihmeessa han muka lahtisi sita ennen erikseen kauppaan, varsinkaan kun ei ole puutetta mistaan perusjutusta (kuten maito tms.) ja tiet ovat jaassa.. Eika sita ostoslistaa ole muuten viela kirjoitettu, eli jos anoppi haluaa antaa sellaisen mukaan, niin veikkaan etta Daniel tulee viela myohastymaan sielta laakarista, kun anoppi keksii just hanen lahtiessaan, etta pitaapa kirjoittaa se ostoslista (minka takia oli heratettava insomniapotilas kesken unien). Vittu.

Paivitys: No niin. Arvasin, ettei sita listaa olisi viela kirjoitettu, kun Daniel oli lahdossa lekurille! Han kavi sitten kysymassa, etta missa se lista on, niin anoppi heittaytyi marttyyriksi, mallia "ei minulle tarvitse hakea mitaan, mina soin pussikeiton ja leipaviipaleen.." (ja tuo kaikki asenteella, ja naama norsunvitulla..). Daniel raivosi sitten, etta miksi hanet piti herattaa jonkun kiireellisen listan takia, kun listaa ei lopulta edes ollut.. Paatettiin, etta han kay vain lekurilla, ja lahdetaan sen jalkeen ajelulle, josta palatessa kaydaan kaupassa. Ellei anoppi ole saanut siihen mennessa listaa aikaiseksi, niin olkoon saatana ilman ostoksiaan, tai liukastelkoon itse kauppaan.. Prkl..