Taisin päätyä jonkun nettitabloidin kautta Suvi Lindénin blogiin Helistin.fi-saitilla, missä hän on kirjoittanut ajankohtaisesta adoptioprosessistaan. Blogin kommenttiosastosta löytyy taas varsinaisia suomalaisuuden helmiä! Kun ministeri matkusti miehensä kanssa Kiinaan, noutamaan neljä ja puolivuotiasta adoptiotytärtään Suomeen, kommentit olivat hyvin positiivisia. Perheen totutellessa toisiinsa ja hoitaessa Kiinassa papereita kuntoon, kommenteissa jaksettiin onnitella ja ihastella, myönnettiin jopa liikutuksen kyyneleitä... Mutta heti kun nettitabloidit julkaisivat pari juttua ministerin äitiyslomajärjestelyistä (tai sellaisten puutteesta, kuvaten vaihtoehtoisia keinoja hoitaa tuoretta vanhemmuutta ja ministerinduunia jokseenkin samanaikaisesti), niin jopas sinne kommenttiosastollekin ilmestyi niitä tyypillisiä kyynisiä paskoja, jotka rakastavat postittaa virtuaalioksennustaan anonyymien nimimerkkien takaa! Parin tabloidirivin perusteella haukuttiin 'asiantuntevasti' Lindéniä sekä huonoksi äidiksi että turhaksi ministeriksi.
Noita anonyymieksperttejä varten, kaikkiin monitoreihin pitäisi asentaa mekaaninen nyrkki ja kusipäisyystunnistin. Tunnistimen havaittua kusipään monitorin edessä, mekaaninen nyrkki ponnahtaisi esiin ja lyttäisi moista naamaan. Siinä toki hajoaisi se monitorikin, mutta sehän olisi netti-ilmapiirille vain hyväksi.
Siis suoraan sanottuna vituttaa, että jotkut ihmiset voivat olla niin sairaita, ettei voida edes olla onnellisia tuoreen perheen onnesta ja antaa heidän nauttia tilanteestaan, vaan on ihan pakko mennä tyrkyttämään oman päänsä sisäistä paskaa sinne, toisten onnea likaamaan. Tuore äiti kun kuitenkin lukee saamansa kommentit, niin aivan varmasti ne negatiiviset kommentit satuttavat. Olisiko ihan liikaa pyydetty, että annettaisiin perheen nyt olla rauhassa ja tutustua toisiinsa onnellisen ilmapiirin vallitessa... Ei ihan kenelle tahansa edes anneta adoptiolasta, eli turha vedota lapsen hyvinvointiin vain saadakseen ns. oikeutetusti vittuilla nimimerkin suojista. Monikohan noistakaan nettivalittajista on itse vanhempana varsinainen esimerkkitapaus ja pyhimys? (Saati että sellaista tapausta edes olisi olemassa..)