Ideal Home Show, RDS, Dublin

Olin printannut ilmaislipun eilen alkaneille Ideal Home Show -messuille, RDS Simmonscourt'issa, joten raahasin itseni sinne vaikkei olisi hotsittanut, kun oli kylmaa jne..

Ylla esittelytalo (vai miksi niita kutsutaan suomeksi - en muista). En ottanut kuvia sen sisustuksesta, joka oli kylla ihan kiva, mutta hitusen tylsa, ja sen pienet yksityiskohdat olivat niin laskelmoituja, etta siita jai persoonaton fiilis. Mutta kuitenkin ihan nakemisen arvoinen, ja oli siella kaikenlaista kivaakin.

Ideal Home Show, RDS, Dublin Ideal Home Show, RDS, Dublin

Rakastin puutarhapalloja! Aivan loistava idea Irlannin ilmastoon, ja ne olivat yllattavan pieniakin, ettei tarvitse mitaan jattipuutarhaa sellaista varten.. Nayttivat niin mukavilta.. Haluan sellaisen, ja sille puutarhan =D

Ideal Home Show, RDS, Dublin Ideal Home Show, RDS, Dublin

Rakastan arkkitehtuuriminiatyyreja..

Ideal Home Show, RDS, Dublin

Tama ei ole esittelytalosta, mutta variskaala ei ole hirmu kaukana sen sisustuksesta, joskin tama 'huone' on kylmempi, ja eri tyyliin sisustettu.

Ideal Home Show, RDS, Dublin Ideal Home Show, RDS, Dublin

Hallowe'en ja joulu nakyivat..

Ideal Home Show, RDS, Dublin

Olisi pitanyt ottaa tama kuva lavuaarijonon toisesta paadysta - ne menivat pienesta suureen, ja muistuttivat Kultakutrista ja kolmesta karhusta.. =)

Ideal Home Show, RDS, Dublin Ideal Home Show, RDS, Dublin

Ylaoikealla SodaStream -makukartta (joista tosin vasta osa on tyrkylla Irlannissa..). SodaStream -standin heppu oli tosi hyva myyja! =D Niin hyva, etta menin myohemmin takaisin ja ostin itselleni SodaStream Genesiksen.. (Siita lisaa myohemmin..)

Ideal Home Show, RDS, Dublin Ideal Home Show, RDS, Dublin

Ottaisin mielellani tuosta ylaoikealta tuon mukavan sohvan.. Talla hetkella, arkeni ainoa mukava istuin on autossani. Nukun ullakon lattialla, ja paivat istun samaisella lattialla, joten olen aina selka mutkalla jne. Tarvitsen mukavan istuimen, ja talon sille.

Ideal Home Show, RDS, Dublin

Tama naytti herkulliselta, mutta olin aiemmin maistellut ihania juustoja, eika tehnyt ollenkaan mieli mitaan makeaa, joten en ottanut edes ilmaisia maistiaisia.

Ideal Home Show, RDS, Dublin Ideal Home Show, RDS, Dublin

Ylaoikealla Old Irish Creamery -standi. Ostin kaksi palaa Irish Porter -cheddaria, ja yhden palan merileva-cheddaria. Olin maistanut molempia, ja ne ovat aivan ihania.. Hinta oli €10/3 palaa (tai €3.50/pala, ja muitakin hintavaihtoehtoja oli tarjolla).

Ideal Home Show, RDS, Dublin

Takaisin SodaStream -standille.. Heilla oli kolme mallia tarjolla - valkoinen, punainen ja teras/kromi. Valkoinen oli halvin ja mielestani myos kaunein, joten ostin sellaisen. (Myyja, joka oli myos Bray'sta, totesi ettei niilla eri malleilla oikeastaan ollut mitaan muuta eroa kuin vari, ja sen metallinvarisen ja kalleimman kohdalla myos muotoilu.) Tama ei varsinaisesti ollut herateosto, koska olin unelmoinut moisesta vempaimesta 70-luvulta asti! Vastikaan asiasta oli juttua Facebookissakin, ja mietin etta olisi kiva ostaa sellainen, mutta ajattelin niiden olevan liian kalliita mulle. Nyt sitten sattui kohdalle sellainen tarjous, etta parempaan tuskin tormaisin, joten tein hankinnan. Normaalihinta kuulemma €79.99, mutta messutarjouksena €49.99, ja siihen tuli mukaan kaksi vapaavalintaista makutiivistetta. (Se punainen oli €59.99, ja metallinen huomattavasti kalliimpi, mutta en nyt muista paljonko silla oli hintaa..) Tiedan, etta tulen kayttamaan laitetta ahkerasti, eika tarvitse enaa kantaa juomia kaupasta =) Uudella kaasusylinterilla on kuulemma hintaa €30, mutta jos palauttaa samalla tyhjan, hinta on vain €15. Sylinterista riittaa muistaakseni n. 60 litran hiilihapottamiseen.

Minulta meni puolitoista tuntia koko alueen nakemiseen. Olin ajatellut popsia siella lounastakin, mutta sitten torsasin kaikki (ajotunteja varten saastamani) rahat em. ostoksiin, ja ne kainalossa olisi tietty ollut tavattoman hankalaakin jonottaa tarjottimen kanssa, joten palasin vaan kotiin ja soin reissumiesta porter-cheddarilla, ja join goody bag'issa olleen naytekahvin, joka sekin oli hyvaa. Edellisesta kahvistani taisikin olla useampia kuukausia!

Ideal Home Show - SodaStream Genesis

Uusi leluni - synttarilahja itselleni..

Ideal Home Show - SodaStream concentrate Ideal Home Show - SodaStream concentrate

Valitsemani tiivisteet - karpalo & vadelma, ja cola..

Ideal Home Show - cheeses Ideal Home Show - cheeses

Todella hyvaa..

Ideal Home Show goody bag contents Ideal Home Show goody bag contents

Goody bag'in sisalto..

Ideal Home Show brochures
 
(Olin ennakkoon laittanut emailia Ideal Home Show'lle, varmistaakseni etta valokuvaus olisi OK. Oli.)