Vihdoinkin paasee blogittamaan taas vuodatukseen!

TODELLA outoa, kun oma tuttu blogi, joka on vuosikausia (ts. alusta asti) ollut mustalla pohjalla ja just niinkuin itse sen hioin, onkin yhtakkia riisutun valkoisessa default-tilassa..

Aion nyt tutkia, onko ulkoasulle toistaiseksi tehtavissa yhtaan mitaan. Ilmoittivat kylla ennakkoon, etta tama muutos ei aluksi tukisi blogipohjia, mutta daftboardilla nakyy kuitenkin ulkoasunappula, joten ehka sielta loytyisi jotain perusvaihtoehtoja.. Tai ehka ei.. Saa nahda.

Unohdin tietysti tallentaa ennen vuodatuksen muutostaukoa entisen blogipohjani (jos sita voisi taas joskus kayttaa), mutta ehka sekin on tallella jossain, kunhan lisaavat toimintoja tanne - kuten esim. staattiset sivut, joita ei nyt toistaiseksi nay blogeissa, mutta jotka ovat kuitenkin kuulemma tallella odottelemassa..

Ilmeisesti viela ei ole tarjolla HTML-editointimahdollisuutta? Tai en ainakaan ole sellaista loytavinani.. Oletan senkin tulevan jossain vaiheessa - toivottavasti pian, koska itse yleensa naputtelen kaikki blogijuttuni HTML-tilassa..

Mutta kivaa, etta tanne yleensa paasee taas!