IMG_20150902_155011.jpg    IMG_20150902_211032.jpg

Aloitetaan aamusta (siis omastani, joka ajoittui iltapäivään).

Piti mennä tankkaamaan, joten lähdin hyvissä ajoin, ja menin suoraan lähibensikselle. Olin kotona tarkistanut puhelinpankitse balanssini, vaikka tiesin tilillä olevan rahaa. Kaikki OK.

Menin maksamaan, mutta kortti ei kelvannut. Pyysin kokeilemaan uudelleen, mutta ei.

Bensiksellä on myös ATM, joten menin kokeilemaan sitä kautta, ja yritin nostaa 50 euroa. Kone sanoi, ettei tilillä ole tarpeeksi rahaa.

Mitvit?!?

Tarkistin puhelinpankista uudelleen balanssin.

Sen muutaman minuutin aikana, kun olin ajanut bensikselle ja tankannut, tililtä oli mennyt joku suoraveloituslasku, ja balanssi oli vain hiukan alle 17 euroa! Prkl.

No, oli mulla hiukan käteistä, joten maksoin bensat puoleksi kortilla ja puoleksi käteisellä, mutta vitutti kyllä, että suoraveloitus voi mennä keskellä päivää. Jos olisin tiennyt, olisin tankannut vain puoli tankillista, ja torstaina lisää (=palkkapäivä). Onneksi kuitenkin jäi just tarpeeksi kolikoita, että sain duunissa sen konekahvini..

Tuohon kaikkeen meni sen verran aikaa, että piti kiiruhtaa duuniin - saatoin huristaa 80 alueella 140.. :o

Ja tietty Kilbride oli ihan tukossa, kun koulut ovat taas alkaneet.. Normaalisti, koulupäivä on juuri loppunut, kun ajan keskiyövuorooni (joka alkaa siis klo 15:30), ja mammat saapuvat hakemaan lapsiaan, pysäköiden ihan miten sattuu, jne.. Tällä kertaa kuitenkin huomasin, että mammaruuhka on huomattavasti pahempi, hiukan myöhemmin kuin silloin kun normaalisti ajan Kilbriden läpi. Hyvä kun yleensä pääsin kylän läpi, ja sitten jumitin hitaasti ajavien mammakyytien perässä, kun vastaantulevaakin liikennettä oli sen verran, ettei mahtunut ohittamaan. Argh!

Ehdin kuitenkin ajoissa duuniin.

Sitten, ihan eka duunijuttuni oli sellainen parin kilometrin mittaisen emailin kirjaaminen kys. jutun tietoihin (nimim. miten kuvailla jotain mahdollisimman ympäripyöreästi..). Siinä emailissa oli sitten runsaasti aasialaisia nimiä (yms. tekstinpätkiä), sekä jonkin verran sellaista sotkua, mitä tulee jos esim. avaa dokumentin väärällä ohjelmalla, eikä käyttämämme ohjelma siis hyväksynyt sitä sellaisenaan, joten jouduin karsimaan sieltä pois kaikki sotkut ja aasialaiset kirjainmerkit.. Vaikka Notepadin "replace"-toiminnosta oli suurta apua, piti silti plarata manuaalisesti koko juttu läpi, ja poistaa sattumat.. Huoh. Siihen meni tunti!

Kun sitten lähdin kotiin, havaitsin suureksi riemukseni, että auton akku oli "flat" - en muista suomeksi, mutta siis ei toiminut. Jee! .....

Rimpaisin AA:lle, ja onneksi AA-heppu oli lähistöllä, eikä siihen aikaan yöstä ole kovin kiireistä (tosin vain kolme AA-heppua Dublinin alueella), niin ei tarvinut kovin pitkään odotella, kun hän saapui lataamaan Esmeraldan akkua =)

Sain myös huristeltua kotiin, kun yöllä ei ole pahemmin liikennettä, niin tuli sitten ajaessa ladattua kunnolla se akku (kerrankin oikea tekosyy huristella tukka putkella) :-#

Olin ilmeisesti onnistunut vahingossa kääntämään valot päälle, kun keräsin kassejani yms., duuniin mennessä, ja sen takia se akku oli kupsahtanut. En nimittäin ajanut valot päällä, kun menin valoisaan aikaan duuniin, ja muutenkin tarkistan aina rutiininomaisesti, pysäköityäni, ettei jää valot päälle - mutta nyt ne siis olivat päällä, eli pitänee alkaa tarkistaa ne sen jälkeen, kun olen kurottanut pelkääjän puolelta kassini!

Olin kotona vain 20 minuuttia myöhemmin kuin normaalisti.

IMG_20150903_014925.jpg    IMG_20150903_020132.jpg

IKEA-korttini tuli vihdoin. Nyt kun saisi aikaiseksi mennä kirjahyllyostoksille! Puhuttiin M:n kanssakin IKEA-treffeistä =)

Popsin mikro-chipsejä, kun odottelin uunin kuumenemista pakaste-pizzaa varten (nimim. terveellinen ruokavalio).

IMG_20150903_021247.jpg

Vaihdoin heti kotiin päästyäni pyjaman päälle, mutta palelin, kun on aika vilpoinen yö. Muistin sitten T:n jättämän kylpytakin (tosi paksu ja lämmin), ja taas tarkenee =D

IMG_20150903_022917.jpg    IMG_20150903_024238.jpg

Kahvia ja pizzaa.. Ei muuten ollut kovin hyvä pizza. Ostin kokeeksi, Goodfellas-pakaste. Suht. mauton. LIDLin ja SuperValun halvemmat versiot ovat paljon parempia.

Ja taas nukkumaan..