Pizza night

Lauantai oli (pakaste)pizzapäivä, kun sunnuntaina piti olla rajoitetulla ruokavaliolla, ja maanantaina nestepitoisella;

Clearance =D    Clearance =D

Olin eilen ekaa (ja toivottavasti vikaa) kertaa kolonoskopiassa, ja totesin että ainoa oikeasti kamala aiheeseen liittyvä asia, oli Klean-Prep -liuoksen juominen. Siis hyi saatana.. Sitä olisi pitänyt juoda NELJÄ LITRAA, mutta pystyin juomaan vain n. kaksi ja puoli litraa. Onneksi se kuitenkin riitti (menemättä sen graafisempiin yksityiskohtiin..), ja sairaalakeikka sujui ongelmitta.

Nestepäivänä piti juoda niin paljon, ettei ollut edes nälkä, mutta lopulta 12 tunnin täyspaaston jälkeen vatsa huusi jo ruokaa =D Sain sairaalassa pienen aterian (pari siivua soodaleipää, voita, marmeladia, banaani, kuppi teetä, ja kolme täytekeksiä, jotka jätin syömättä, kun en pahemmin tykkää juuri sellaisista kekseistä), ja söin kotona kaurapuuroa. Sen jälkeen oli pakko mennä nokosille (rauhoittavat lääkkeet kai väsyttivät), ja heräsinkin vasta iltakahdeksalta.

Oli taas nälkä, mutta kaapissa oli vain nuudeleita, joten tein pari paahtoleipävoikkoa ja kupin teetä, mutten ehtinytkään popsia niitä, kun uk ilmoittautui kuvaustensa jälkeen. Viskasin teet lavuaariin, voikot jääkaappiin, ja lähdin ulos popsimaan terveellistä pikaruokaa =D

Olisin kovasti halunnut parempia kuvia hänen "hippitukastaan" (viikon kuvauksia varten laitetut hiuslisäkkeet niskaan), mutta valitettavasti ehditään yleensä tapaamaan vain pimeään vuorokaudenaikaan, joten sain taaskin vaan salamaräpsyjä, joista suurin osa saa jäädä netittämättä.

With effects