hpenvym6-normal.jpg

Puhelinräpsy, kun en ole vielä löytänyt kamerasoftaani, enkä jaksanut käyttää kortinlukijaa.

Kävin siis tänään ostamassa uuden koneen. Olisin saanut reilusti halvemmalla ihan hyvän koneen, mutta kun mulla ei taatusti ole varaa ostaa uutta seuraavien viiden vuoden aikana, niin ajattelin että investoidaan nyt samalla enemmän ja eletään muutama kuukausi nuudeleilla..

Kun vanha kone ei oikein enää jaksanut pyörittää The Sims 3 -lastia (eikä mulla edes ole sen viimeisimpiä lisäosia, ja tuskin koskaan ostankaan), niin ei pitäisi olla ongelma tällä koneella.. Lisäksi, tekisin mieluusti enemmän videoita, tosin nyt on taas se ongelma, ettei ole sopivaa softaa.. Ostin ammoin lisenssin softaan, jolla sai editoitua .mov-tiedostoja (Nikon..), mutta se oli vain kerta-asennuslisenssi, joten nyt pitäisi ostaa uusiksi - ei ole varaa, ihan lähitulevaisuudessa.. Ei se ollut kuin jotain 50 euroa, mutta se on kuitenkin puolet viikkobudjetistani, ja nyt pitää riipiä kokoon laptop-rahoja. Mutta sitten kun pääsen taas editoimaan videoita, niin kone ainakin jaksaa!

Katsoin itse asiassa hitusen kalliimpaa konetta, mutta HarveyNormanilla oli hyvä myyjä, joka suositteli halvempaa ja parempaa - oli ostanut tämän koneen myös itselleen. En oikein pidä Windows 8:sta, mutta kaikki tulee nykyisin sillä varustettuna. Ajattelin nyt totutella siihen kuitenkin, ja jos menee ihan sietämättömäksi, niin sitten pitänee kikkailla joko oikea tai feikki Win7 koneeseen. (Sitäkään en ole ikinä kokeillut, kun edellinen koneeni oli Vista-ajalta.) Toistaiseksi on mennyt ihan hyvin, vaikka kaikki on aika erilaista..

Tuli muuten samalla reissulla eka parkkihallikokemuksenikin! Meni ihan hienosti. (The Park, Carrickmines)

Ajattelin nyt ensin asentaa kaikki ns. pakolliset ohjelmat uudelle koneelle, kirjautua vakiosaiteille, yms., ja katson ehkä vasta huomenna vanhan koneen tilannetta, ja saanko sieltä tiedostoja talteen. Ihan kaikkea kun en ollut ehtinyt tallentaa ulkoiselle kovalevylle. Mutta stressaan siitä sitten, kun olen ensin nauttinut uudesta koneesta. Tässä on keyboardilla erillinen numero-osa, kuten aiemmin käyttämälläni USB-keyboardilla, joten onnistuu taas skanditkin..