Christmas page screenshot with Firefox Personas

Ei aavistustakaan kuka tuo lapsi on - nain hanet eilen joulumyyjaisissa, ja han naytti niin ihanan jouluiselta, etta paatyi korttiini. Kortti isompana joulusivullani (jonka alalaidasta loytyy linkki Muzakirin auttamiseksi..)

Kavin eilen viemassa R:lle ja pikku-R:lle lahjat, kun he lahtevat tana aamuna 20 paivaksi Italiaan, ja viettavat siis siella pikku-R:n kuudetta syntymapaivaa (jota kylla kuulemma juhlitaan sitten viela jalkikateen kotona), joulua ja uutta vuotta. Olin pahkinyt mita ostaa pikku-R:lle, kun halusin kuitenkin antaa erikseen synttari- ja joululahjan, vaikka ne ovat ihan lahekkain. Sitten keksin, etta paras tapa saastaa matkalaukkutilaa, olisi antaa hanelle rahaa milla han voi itse ostaa ihan mita haluaa Italiasta. Koristelin siis kaksi pienta kirjekuorta, ja laitoin kympin molempiin. R antoi hanen avata ne lahjat jo eilen, ja kylla oli lapsi onnessaan =D Hanella on kuulemma just "rakastan rahaa!" -kausi, mika kylla kavi oikein selvaksi.. Hyppi onnessaan ja ryntasi etsimaan lompakkoaan.. =)

Heilta menin sitten Bray Design Centre'n joulumyyjaisiin, lahinna moikkaamaan paikallista valokuvaajanettituttua, joka myi siella omia kalentereitaan ja kehystettyja kuviaan - han on erikoistunut maisemien ja villielainten valokuvaukseen, ja hanella on ihan oma "frantastinen" tyyli. Sain hanelta kalenterin joululahjaksi! =D Kayn ehka tanaan kostamassa Fazerin suklaalla..