070209_album01s.jpg
Räpsin äsken hiukan kuvia kiehtovasta vanhasta nahkakantisesta fotoalbumista - yllä albumin omistussivu (päivätty 24/12/1895.. ehkä joululahja Sanny Stenroosille?).
070209_album02s.jpg
Valitettavasti suurimmasta osasta kuvia puuttuu täysin nimi- yms. tiedot, eli kuvien ihmisiä on varmaan todella vaikeaa tai mahdotonta tunnistaa. Kaikki heidät tunteneetkin ovat kuolleet jo aikoja sitten, eli ellei nyt jollain satu olemaan omassa perhealbumissaan jotain samaa kuvaa nimitiedoin varustettuna, niin kuvatut ihmiset taitavat jäädä tuntemattomiksi.. Olen varovasti ottanut muutamia kuvia ulos taskuistaan, ja yhdessä oli käsin kirjoitettu nimi takana, ja toisessa puolestaan syntymä- ja kuolinpäivä, muttei nimeä! Valokuvaamon nimi toki yleensä löytyy kauniisti painettuna, kuten ajan kuvissa ilmeisesti aina.. Kuvaamoja on ainakin Helsingistä, Haminasta, Kotkasta, Tampereelta, Lahdesta, ja osa ties mistä, kun teksti on osassa venäjäksi. Varoin kuitenkin vahingoittamasta albumin sivuja, eli tarkistin vaan helposti irronneet kuvat.
070209_album03s.jpg
Suloinen pieni suu!
070209_album04s.jpg
Kiva mekko..
070209_album05s.jpg
Jonkun ylioppilaskuva..
070209_album06s.jpg
Nimi! Ainakin oletan, että Mimmi Fagerström on kuvassa oleva nainen, kun tuo ei oikein vaikuta kuvaamon tyypilliseltä logolta.. Kuva ei valitettavasti halunnut tulla pois taskustaan..
Nämä ovat tosiaan ihan pikaisesti räpsittyjä kuvia albumista. Olisi kiva joskus ottaa kaikki kuvat taskuista ulos ja skannata ne nettialbumiksi. Se olisi kuitenkin niin iso homma, etten ainakaan just nyt jaksa ryhtyä moiseen..
Näistä kaikista isommat versiot Bray Forumilla. Lisääkin on tulossa, kun jaksan pienennellä nettikokoisiksi..