DSCN9533b.jpg    DSCN9535b.jpg

Ihana täysikuu vaikeutti loppuviikosta nukkumista - lähinnä valoisuutensa takia. Onhan makuuhuoneen ikkunoissa tosin rullaverhot, mutta kissat eivät tykkää jos vedän verhot alas, joten en sitten vedä.. =P

DSCN9539.jpg    DSCN9538.jpg

Duuni-teamissamme on ollut tavallaan teamin sisäinen team, jolla on ollut omat, erilliset hommansa. Kuluneella viikolla, kys. teamin hommat kuitenkin siirtyivät toisaalle, ja kys. teamilaiset ovat nyt palanneet ns. rivijäseniksi. Se on hiukan keventänyt hommia, kun on enemmän porukkaa tekemässä samaa duunimäärää.

Samalla kuitenkin tietty ihminen on heti palannut entiseen rutiiniinsa, eli jos hänelle annetaan iltavuoro, hän aloittaa välittömästi rundin, ruinatakseen jotakuta vaihtamaan vuoroja kanssaan. Hänellä on AINA joku tekosyy, miksi juuri sillä viikolla iltavuoro ei onnistuisi, ja hän lupailee aina auliisti, että vaihtaa vastapalveluksena vuoron milloin tahansa.. Varsinkin me kauemmin asiaa seuranneet, kuitenkin tiedämme, että oikeasti kys. ihminen vaan haluaa aikaisen vuoron, että ehtii duunin jälkeen shoppailemaan, eikä hän ole ikinä tarjoutunut vaihtamaan vuoroa kenenkään kanssa, saati tehnyt kenellekään mitään muita vastapalveluksia.

Nyt hän sitten ruinasi aikansa, mutta kun kukaan ei suostunut vaihtamaan vuoroa, hän meni ylemmälle taholle ruinaamaan, ja ylempi taho sitten tuli ruinaamaan hänen puolestaan, mikä oli jo sinänsä aika uskomatonta, mutta lopulta ylempi taho suorastaan painosti yhtä nyyppää vaihtamaan vuoronsa. Iljetti kuunnella vierestä..

Itselleni positiivinen tulos kuitenkin siltä kannalta, ettei tarvitse olla kys. ihmisen kanssa iltavuorossa, koska hänen työpanoksensa on aika mitätön, ja siinäkin vähässä on usein runsaasti perusvirheitä. Lisäksi, hänen paikallaolonsa on usein aika häiritsevää, kun hän kinaa jatkuvasti pöytänaapurinsa kanssa, kiertelee pitkin poikin flirttailemassa ja kikattelemassa, ja iltavuoroissa (=kun ei ole pomoja paikalla), hän lähinnä puhuu äänekkäitä privaattipuheluja, mikä häiritsee muiden keskittymistä duuneihinsa. Argh.

DSCN9540.jpg    DSCN9541.jpg

Perjantaina otin tauon, heti kuuden jälkeen, kun oli hiljaisempaa, ja kävin rimpaisemassa vakuutuspuljuun, kun autovakuutuksen läpyskä ei ole vieläkään tullut. (Nyt kun kuukausi on jo vaihtunut, niin mahd. ratsiassa garda huomaisi heti vanhentuneen vakuutusläpyskän, ja joutuisin selittelemään, sekä tod.näk. käymään myöhemmin garda-asemalla todistamassa, että vakuutus ON voimassa..)

Muistelin vakuutuspuljun puhelinpalvelun olevan auki klo 19 asti, mutta se olikin auki vain klo 18 asti - minkä tosin mainitsivat vasta siinä vaiheessa, kun olin jonottanut ties kuinka monen menun läpi. Voi vitun vitun vittu.. Pään aukominen Facebookissa kannatti, koska pulju vastasi, pahoitteli, ja antoi email-osoitteen mihin voisin ottaa yhteyttä aiheen tiimoilta. (Olin jo ollut heidän saitillaan, missä ainoana vaihtoehtona hoitaa kys. homma, on rimpaista heille..)

Mutta miten VOI olla niin vaikeaa? Viime vuodenkin vakuutus oli jo uudella osoitteellani, ja silloinen läpyskä tuli perille - osoite ei siis ole muuttunut, mutta läpyskää vaan ei näy eikä kuulu..

Blogitan lauantain erikseen, kun tuli otettua enemmän kuvia..

IMG_20150703_142235.jpg    IMG_20150703_173237.jpg

Oli unohtua - perjantaina oli herkkupäivä duunissa =D Pulju jakaa kaikille aina 4/7-munkit - yksi nyyppä oli pitänyt mua varten munkin tallessa, kun tulin iltavuoroon, awww =) Sitten sain kakkua, vaikka en ole mukana perjantaikakkusysteemissä =D