H's easy reading

H oli ehtinyt tanaan kayda koulun jalkeen kotonaan, ennenkuin tuli meille, koska hanella oli vain pari pikkukassia mukanaan. Luimme ylakuvan kiinalaisen seikkailun, missa taika-avain vei brittilapset keisarien aikaiseen Kiinaan, Kiellettyyn kaupunkiin. H luki tanaan todella sujuvasti, ja tarvitsi apua vain parin pidemman sanan kohdalla (Emperor / Forbidden City), seka muutaman itselleen uuden sanan kohdalla.
Koska laksyja ei ollut, meille jai paljon askarteluaikaa. H halusi liimata ne aiemmin varittamamme joulusukat muropakettipahville, ja varittaa joulukuusikuvan valmiiksi. Han teki paketeista Suomen lippuja =D Lopuksi han leikkasi varitetyn kuusen huolellisesti irti valkoisesta taustastaan, muttei onneksi halunnut liimata sita kartongille, koska liimapuikon kasittely noissa reunoissa olisi ollut aika sotkuista puuhaa..
Kuvien kannalta tama on nyt vahan toistoa, kun ehdin samoista varityksista jo postittaa kuvia..
H tulee sunnuntai-iltana aitinsa kanssa meille, ja tuovat uuden laptopinsa, digikameransa ja fotoprintterinsa, niin voidaan asentaa kaikki perussoftat ja harjoitella koneiden kayttoa. Pitaa myos ohjeistaa S nettiyhteyden hankintaa varten.

H's easy reading Christmas tree in January, with H Christmassy crafts in January, with H