Varoitus: kylppäriaiheinen vuodatus, sis. valokuvan..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

060117filth1s.jpg
Kuten olen maininnut aiemmin, kylppärimme täysremontoitiin viime marraskuussa. Luulisi tietysti, että me kaikki haluaisimme pitää sen mahdollisimman puhtaana, sen sijaan että yrittäisimme saada aikaan entistä avocadonvihreää kammotusta muistuttavan tilanteen, esim. lian ja kaikenlaisten inhottavien eritteiden avulla. Mutta anoppi ilmeisesti ikävöi vihreää ja keltaista, koska jättää nykyisin kylpyhuoneen päivittäin mahdollisimman likaiseksi - ja minä tietty joudun sen takia siivoamaan sen ainakin kerran päivässä.
Tänäänkin olin juuri aikeissa mennä nukkumaan (yö meni kuvien käsittelyn parissa), mutta kylppärissä odotti taas kiva yllätys, joka suututti sen verran, että meni lepofiiliksetkin saman tien. Meillä ei siis kukaan koskaan jätä vessanpytyn kantta alas, joten kun huomasin sen olevan alhaalla, arvasin jotenkin vaistomaisesti, että sen alta löytyisi jotain epämiellyttävää... Ja niinpä löytyikin - tuo kuvan lammikko, joka ei siis todellakaan ollut vettä... Koska anoppi oli vaivautunut peittelemään yllärinsä sulkemalla kannen, hän siis selvästi tiesi asiasta - vaan ei vaivautunut nappaamaan paperinpalaa ja pyyhkäisemään sotkuaan pois. Sehän olisi ollut niin vaikeaa...
Mutta ei siinä kaikki - myös suurin osa lattiasta oli ilmiselvän virtsasuihkun pilkuttama, ja mietinkin olikohan sinne pyttyyn asti päätynyt yhtään mitään?! Että voi ihminen olla paskainen..
Onhan hänellä ikää (yli 80), mutta hän ei tosiaan ole mikään avuton vanhus, vaan fyysisesti varmaan paremmassa kunnossa kuin minä, näkö sen verran hyvä, ettei tarvitse silmälaseja, ja mieleltään täysin skarppi. Ei mua muuten tuo paskaisuus niin haittaisikaan, mutta kun kyseessä on ainakin osittain täysin tietoinen valinta jättää kaiken maailman inhottavat eritesotkut *yms* muiden siivottavaksi.. *huoh* ... Täytyy ottaa selville sen lähtöpäivä (=menee kuukaudeksi Espanjaan), niin voin alkaa laskea tunteja.. Niin, ja dokumentoin mä sen lattiankin.