DSCN3556-normal.jpg

Kaksi päivää siihen meni, mutta nyt IKEA-huoneeni on sen verran 'valmis', että voin jo esitellä sen. (Roikkuvia valoja varten on jo idea valmiina, mutta pitää käydä ostamassa materiaalia.. Jouluvaloista riittää myös valaistusta alakertaan..)

Tapetit ovat leikekirjailupapereita, joita riitti kutakin kuviota vain yhteen seinään. Takaseinä on kapalevyä, ja sen takana on n. tuuman verran tilaa, jonka jälkeen pizzalaatikon kannesta tehty toinen takaseinä, johon on liimattu LIDL-mainoksesta leikattu, irlantilainen maalaismaisema ikkunanäkymäksi. Jouluvaloilla on luotu myös "päivänvaloa". Ikkunassa ei ole "lasia", kun ei ollut sopivaa materiaalia - se olisi varmaan kerännyt pölyäkin. Ikkunapokat ovat balsaa.

Kattovalosysteemi on tehty toisesta pizzalaatikon kannesta, joka on päällystetty metallikontaktimuovilla. Systeemin kiinnitys kattoon oli tosi hankalaa! Kuumaliima ei tarttunut, pikaliima ei tarttunut, joten tein takanurkkiin rumahkot balsatuet, jotka on kuumaliimattu seiniin. Etuosa on kiinnitetty sinitarralla!

Kaikki huonekalut ja kaksi mattoa ovat IKEAsta - minulla on ne kaksi minihuonekalusettiä.

Huonekasvi on oikeasti tarkoitettu akvaarioon (ostin Dún Laoghairesta, ehkä kymmenen vuotta sitten). Skeittilauta ja lasit ovat K:lta (ks. edellinen kirjoitukseni), kirjahyllyn päällä oleva lentokone on Kinder-munasta, ja lisäksi on muumihahmoja ja koristekello.

Olisin ottanut nukkekuviakin, mutta Thatsit nukkui nukkelaatikon vierellä, joten niitä kuvia tulee sitten myöhemmin.

DSCN3558-normal.jpg

Olen miettinyt valeovea tuohon vasemmalle seinälle, niin että ottaisin toisen vihreän pöydän pois.. Tai ehkä kierreportaat, jotka voisi kiinnittää talon edustalle, kun lasiovi on auki.. Hmmm, katsotaan..