DSCN8621.jpg

Aloitan sunnuntain sukkapyykkikuvalla =D

DSCN8622.jpg    DSCN8623.jpg

DSCN8624.jpg    DSCN8625.jpg

Maanantaina ei ollut mitään kummempaa - päivä duunissa (vuoden toinen aamuvuoroviikko!) ja ilta puhelimessa..

Tiistaina huomasin heti duunista palattuani, että voimakas tuuli oli romahduttanut pation aidan. Menin katsomaan tilannetta, ja aita roikkui siihen malliin, että olisi voinut helposti kaatua ihan kokonaan, varsinkin kun sää oli edelleen tuulinen.

150331a.jpg    DSCN8626.jpg

Nostin aidan nojalleen toiseen suuntaan, ja laitoin vuokraisännälle (A) ja -emännälle (R) tekstarin, missä kerroin aidan romahtaneen tuulessa, ja sanoin, että se pitäisi varmaan korjata melko pikaisesti, ettei tule isompaa vahinkoa - mainitsin myös, että mulla olisi tarvittaessa hiukan jämäpuuta kissatarhan rakennusmateriaaleista, mutta ei vasaraa tai nauloja.

Hyvä kun olin ehtinyt lähettää sen tekstarin, kun A ja heidän poikansa L, olivat jo korjaamassa aitaa! =D Kysyin, josko tarvitsisivat apua, mutta eivät kuulemma tarvinneet =)

DSCN8628.jpg    DSCN8627.jpg

Kissat seurasivat aidan korjausta, mutta Cara tietysti kääntyi heti poseeraamaan, kun havaitsi kameran..

DSCN8629.jpg    DSCN8630.jpg

Korjaavat kuulemma paremmin paremmalla ilmalla, mutta aita on nyt taas pystyssä, ja laittoivat telttanarumaisen virityksen antamaan lisätukea.

DSCN8631.jpg    DSCN8632.jpg

Mulla alkoikin sitten se kahden päivän miniloma. Siivoilin hiukan kotia, kun muulloin ei oikein ehdi/jaksa.. Kuvasin lattialla olevan (pyykkitelineen ja vaatteiden aiheuttaman) varjon, joka näytti kissalta =D Keksin myös kissasuojan kokkauksen jäljiltä kuumalle levylle - uunipellin ritilä (vai mikä tuon nimi olikaan). Mua on aina huolestuttanut, että kissat saattaisivat hypätä lattialta suoraan kuumalle levylle, mutta tuo suojelee tassuja, jos sattuvat hyppäämään juuri sille kohtaa.

150401a.jpg

^ Satunnainen kusipää (josta myöhemmin lisää)..

Keskiviikkona, uk:n oli tarkoitus tulla aamulla Meathiin, josta jatkettaisiin Bray'hin (ilmainen parkkipaikka), ja edelleen (junalla) Dubliniin, missä oli siis Vikings-sarjan toinen casting-päivä. Hän ei kuitenkaan päässyt lähtemään heti aamusta (vasikointikausi..), joten ehdittiin casting-jonoon vasta n. kahden maissa. Pisin casting-jono ikinä! Katsottiin Routebuilderilla myöhemmin, niin sen jonon mitta oli tarkalleen puoli kilometriä.. N. kolme tuntia sateessa, ja oltiin jonon toiseksi viimeisellä nurkalla, missä tuo yllä olevan kuvan idiootti luikerteli eteemme.

Koska aika alkoi jo olla tiukilla (casting päättyi viideltä), en todellakaan aikonut vaan katsoa, kun joku kiilaa jonoon, kaikkien muiden seisottua monta tuntia sateessa.. Sanoin siis hepulle aika tiukasti, että hän ei ollut jonossa aiemmin, joten voisiko siirtyä jonon perälle.

Hepulla oli vielä otsaa väittää olleensa jonossa koko ajan, ja yritti ehdottaa edellämme olleille puolalaisille, että "olin koko ajan jonossa - tehän näitte minut!?" ... Puolalaistytöt totesivat, etteivät olleet nähneet kys. heppua.

Idiootti yritti silti pokkana pysyä paikoillaan, joten latasin aika suoraa tekstiä päin naamaa, ja uk (joka on tuota heppua huomattavasti isompi) lopulta vaan käveli sen eteen - ei aggressiivisesti, mutta sen verran määrätietoisesti, että pakotti hepun siirtymään jonossa hiukan taaemmaksi, ja laittamaan ehkä jonkin verran nolattuna ison pipon päähänsä..

Castingille tuli puoli tuntia lisäaikaa, mutta lopulta ehdittiin vain ovelle asti - neljä ihmistä jonossa ennen meitä, kun casting suljettiin!

Koska casting-porukassa oli tuttuja, uk ja minä päästiin kuitenkin vielä tovin kuluttua sisään, mutta alakerrassa olivat ehtineet jo pakata kamerat pois, eli piti sitten vaan ottaa lomakkeet mukaan ja laittaa ne myöhemmin postitse.

Käytiin perinteisellä post-casting-kebabilla, ja yhdessä Temple Bar -pubissa juomassa törkykalliit Red Bullit. Sitten takaisin Bray'hin, josta saman tien takaisin Meathiin.

1-DSCN8637b.jpg    1-DSCN8633.jpg

Otin kuvia niitä casting-lomakkeita varten. Pitää käydä jossain printtaamassa parempitasoiset paperikopiot kuin mitä omalla printterilläni saa aikaan. Otan itsestäni tässä joku päivä kuvan (kun en ole jonottanut tuntikausia sateessa, heh..), jos nyt sitten viitsin edes laittaa hakemusta, kun ei mulla varmaan olisi edes aikaa, jos tarjoaisivat hommia. Yleensä kun noi extra-duunit vastaavista sarjoista tulevat tosi nopealla varoitusajalla, ja esim. lomapäivän saaminen duunista saattaa kestää kauemmin (jos onnistuu ollenkaan - riippuen muiden lomista, yms..) Hiukan harmittaa, etten viime vuonna ottanut yhtä tarjottua keikkaa - kun satuin just silloin olemaan lomallakin! Nyt jäi vuoden aukko extrailuun, eli 2014 oli eka vuosi 2007 jälkeen, etten tehnyt mitään extra-hommia. Tosin, se kys. lomapäivä meni lopulta siihen, että kävin hakemassa D:n sairaalasta, että sinänsä hyvä etten ollut ottanut extra-keikkaa.

DSCN8646.jpg    DSCN8653.jpg

DSCN8654.jpg    DSCN8658.jpg

Torstaina en oikeastaan tehnyt mitään muuta kuin katsoin telkkaria ja facebookitin. Onneksi olin kuitenkin ottanut kys. päivän vapaaksi, kun olin keskiviikon jäljiltä sen verran väsynyt. Oli ihanaa vaan nukkua pitkään..

DSCN8659.jpg

Pitkäperjantai on ihan tavallinen duunipäivä, mutta sitten on taas kolmen päivän viikonloppu. Lauantaina ajattelin hillua kotona, sunnuntaina menen varmaan Bray'hin, ja maanantaina M tulee vissiin visiitille =)