1. Listaa viisi suosikkimaustettasi.
Tämä on hankala.. Olen tosi huono valitsemaan suosikkeja tai listaamaan mitään paremmuusjärjestyksessä, tms.. Sanotaan nyt epämääräisessä järjestyksessä vaikka suola/t (joita tosin en nykyisin enää lisää melkein mihinkään, lekurin kehotuksesta.. tosin jos satun popsimaan vaikka keitetyn munan, niin siihen ripotan kyllä Herbamarea, ja joskus harvoin on ihan pakko saada perunalastuja tai popcornia), valkosipuli (jota anoppi laittaa nykyisin kiitettävän usein kokonaisena sunnuntailampaan oheen.. minä sitten popsin sen koko valkosipulin, ja Daniel muistuttaa aina, että hänen suuntaansa ei sitten jutella pariin päivään.. hih), kaneli (jota popsin usein puuron kanssa, myös muulloin kuin jouluna, ja myös kaurapuuron kanssa - jo kanelin tuoksu on aivan ihana), basilika (jota on melkein joka päivä tomaattikeitossani, ja usein pastakastikkeessa) ja pippuri/t (joita tosin käytän harvoin, mutta pidän kyllä mausta).
2. Listaa viisi suosimaasi ruokamaata.
Italia (ehdoton ykkönen), Kiina, Intia, Meksiko ja sanotaan nyt loppuun vaikka jonkinlainen sekoitus Irlantia ja Suomea, kun molemmissa on kuitenkin tiettyjä suosikkipöperöitäni..
3. Listaa viisi suosikkiraaka-ainettasi.
Pasta (jolla voisin elää..), peruna (jolla voisin myös elää), kana, tomaatti, joko broccoli tai ruusukaali..
4. Listaa viisi ruokapuolen inhokkiasi.
Mä olen allerginen ihmisille, joilla on ruokainhokkeja (paitsi tietty jos ei allergian tms. takia voi syödä jotain). Itse olen lähinnä kiitollinen, että on ruokaa, ja voi vielä valita millaista ruokaa. Toki kulttuurierot vaikuttavat sen verran, että itse tuskin pystyisin popsimaan mitään toukkasapuskaa, koska toukat ovat minusta iljettäviä, enkä todellakaan osaa ajatella niitä ruokana. Torakat tms. kyllä menisivät erikoisuutena, mutta toukille sanon ei kiitos.. En ole varma, voisinko syödä myöskään käärmettä tai nahkiaista, kun nekin ovat eläessään kiemurrelleet.. Saattaisi riippua siitä miten ne tarjoillaan. Pieninä kuutioina ehkä menisi. Käärme kuulemma maistuu kanalta, ja rakastan kanaa, että ehkä sitä voisi ainakin kokeilla..
5. Ja kerro sitten vielä mistäpäin nettiä löydät ruokaohjeesi, vai oletko ehkä täysin painetun sanan pauloissa?
Mä kokkaan todella harvoin, varsinkaan mitään mihin tarvitsee reseptiä. Jos kuitenkin tulee reseptille tarvetta, niin yleensä googletan joko ruuan nimellä tai halutulla raaka-aineella.
(via)