DSCN8831.jpg

Huomasin viime viikolla, että pinkiksi maalattuun vajaan oli laitettu jotain koristelippuja.. Seuraan innolla tilanteen kehittymistä.. (Nimim. jännittävä maalaiselämä)

DSCN8830.jpg    DSCN8833.jpg

Sain äidiltä kortin Puolasta =)

DSCN8832.jpg    DSCN8835.jpg

Popsin pakasteita, kun en ehtinyt / jaksanut kokata.. (Toki uunin kautta - ei jäisinä..)

DSCN8838.jpg    DSCN8837.jpg

Cara nokosteli rapinatunnelissa, ja poseerasi pation ovella.. Cuddlesista ei ole nyt kuvia, kun on sattunut harjoittamaan aktiviteettejaan sellaisina hetkinä, kun ei ole ollut kamera käden ulottuvilla.

DSCN8839.jpg    DSCN8840.jpg

Vietin koko viikonlopun kotona (juttelin kyllä Pushyn kanssa puhelimessa, mutta hän oli juuri saanut possunkyljyksiä, joten ei ollut kovin kiinnostunut Maman kuulumisista puhelimitse..)

Lauantaina kävin kaupassa. Olisi pitänyt mennä LIDLiin, kun piti hankkia perusjuttuja, kuten pakastepusseja (joita menee päivittäin kissavessojen siivoamiseen), yms., mutta LIDL on suht. kaukana, eikä sieltä saa Felix-kissanruokaa, joka on se ainoa Caran ja Cuddlesin hyväksymä "märkäruoka", eli menin sitten Supervaluun ja sinne meni €108 :O Tuosta tosin €20 oli "cashback" (onko sille termiä suomeksi? siis kun käyttää kaupan kassaa käteisautomaattina, niin että se nosto lisätään ostosten hintaan..), mutta oli silti aika kallis reissu - onneksi muistin edes käyttää 5% alennuslappuseni.

DSCN8842.jpg    DSCN8843.jpg

Koko viikonlopun sää oli kaunis, ja harmittelin kun mulla ei edelleenkään ole puutarhatyökaluja.. Päädyin lopulta uhraamaan lusikan, ja kävin riuhtomassa hiukan rikkaruohoja soran seasta. Homma tosin jäi kesken, kun väsähdin. Keuhkot edelleen hiukan astmaattisen oloiset. Ajattelin vielä käyttää astmapiippua ehkä viikon verran, ja jos vielä sittenkin on ongelmia, menen uudelleen lekurille.

E rimpaisi, ja hänellä oli ollut vastaava pitkäkestoinen hinkuyskä. Oli lopulta saanut jotain steroideja, millä oli sitten kuulemma keuhkotilanne parantunut. Ei omaa kokemusta, mutta muistan steroideista olleen apua Oimo-vainaalle, joka aikoinaan sai muutaman kuukauden lisää elinaikaa, kun sai steroideja. Mutta toivottavasti tuo inhalaattori riittää.

E lupasi mulle jotain rehujakin, kun kasvattaa kaikenlaista - enimmäkseen siis syötäviä juttuja =)

DSCN8844.jpg    DSCN8845.jpg

Päivän terveellinen muona oli "makkaraperunat", eli pilkoin muutaman perunan ja viskasin uuniin, ja mikrotin muutaman nakin seuraksi - päälle ketsuppia ja majoneesia, ruisk, ruisk =D Hyvää oli.

DSCN8846.jpg    DSCN8847.jpg

Muutama banaani oli menossa mustaksi, joten tein kolmen banaanin satsin niitä helppoja ja nopeita banaanilettuja. Olivat tosi hyviä sen kotitekoisen hillon kanssa (mitä joku Bray'n naapuri valmisti), ja niitä on vino pino huomiseksikin. Eikä tarvinut heittää banaaneja roskiin!

Nyt nukkumaan..