Oltiin menossa hakemaan kalkkunaa ja tekemaan muut jaljella olevat jouluruokaostokset, kun autosta simahti akku lopullisesti. Ihme, etta just tanaan, kun tassa on ollut kylmempiakin paivia.. Danielin kaveri tuli sitten kyyditsemaan hanet akkuostoksille, ja lopulta paastiin uudella akulla kauppareissulle.

Se heppu, joka oli ottanut Dunnesista kalkkunavarauksemme, ei ollut tanaan toissa, eika varauksesta ollut mitaan merkintaa - hienoa.. Ma haalin siina sitten osan ostoslistaa koriin, ja jatin D:n maksamaan, samalla kun siirryin itse tien yli Tescoon, mista haalin loput ostoslistaa, seka muutamia spontaanijuttuja koriin.

Tunnun nykyisin tormaavan aina Tescossa Harbour Barin Coliniin, ja tanaan myos Pauliin (nuorempaan), joten hoidettiin samalla joulutoivotukset, kun tuskin tulee mentya enaa ennen joulua pubiin. Tuoksun edelleen partavedelle, lol.

Saatiin ostettua melkein kaikki ostoslistalla olleet asiat, paitsi siis se kalkkuna ja pari muuta juttua.. D lahti siis saman tien Cornelscourtiin, mista rimpaisikin loytaneensa kalkkunan.

Pitanee silti menna viela huomenna ostoksille, kun lahjahankintoja puuttuu yha, eika ole edes lahjapaperia..