DSCN4921-normal.jpg

Virkatun pikkukassin koristelu on vielä kesken. Kukkaset ovat kyllä valmiina, mutta olen ommellut vasta muutaman paikoilleen.

DSCN4930-normal.jpg

Palaan edellisen kirjoituksen leipäaiheeseen - yllä kuva muutamasta siivusta, jotka pakastin heti kun leipä oli jäähtynyt. Kuten kuvasta näkyy, siivuista tulee siistimpiä ja kiinteämpiä, kun leipä on saanut jäähtyä. Itsehän ryntään aina heti uunituoreen leivän kimppuun.. =D

DSCN4931-normal.jpg

Koska D pölli puolet viikkobudjetistani, ja se toinen puoli menee Thatsitin klinikkalaskun lyhennykseen, en voinut käydä tällä viikolla ollenkaan kaupassa. Onneksi oli vielä juustoa, joten lounaaksi siis itse leivottua leipää ja juustoa. Herra Narsisti mätti nautaburgeria turpaansa, ja nillitti "ituruokavaliostani" - toki minäkin söisin mielelläni enemmän lihaa / kanaa / kalaa, jos joku saatanan narsistihappo ei pöllisi ruokarahojani, prkl. (Fantasioin muutaman miljoonan lottovoitosta, josta antaisin mahdollisimman suurieleisesti hänen ylhäisyydelleen €50, samalla kun muuttopuljun muskelit kantaisivat kamojani muuttoautoon.. Aaahh.. LOL)

DSCN4934-normal.jpg

Thatsitin jalka näyttää todella paljon paremmalta!!! =D Ei oikeastaan ole enää tarvetta stressata, vaikka hän ehtisikin hypätä sohvalta lattialle ja ottaa muutamia askeleita karkealla kokolattiamatolla - tässä vaiheessa se tuskin enää vaikuttaisi 'haavoihin'. On kuitenkin vielä liian aikaista laittaa pehmustetut sukkatuubit jalkoihin, kun haavojen lopullinen paraneminen on nopeampaa tuollaisena ilmavampana versiona. Mutta heti kun haavat ovat kokonaan arpeutuneet, alkaa sukkakausi, ja Thatsit saa taas liikkua vapaasti - joskaan ei pääse enää ulkoilemaan.

DSCN4936-normal.jpg

Kun tuo leipä oli niin helppotekoinen, päätin tehdä heti toisen. Nyt laitoin taikinaan lisäksi runsaan teelusikallisen valkosipulijauhetta, ja saman verran oreganoa, sekä kohotusvaiheen lopussa vielä paloiteltuja vihreitä oliiveja. Tulos oli tosi herkullinen =)

DSCN4939-normal.jpg

Tuli taas vetäistyä "maistiaiset" uunituoreeltaan, eli viipaleet hiukan palasina.. =)