Opel Astra launch Opel Astra launch

Olin varmaan joskus lykannyt itseni jollekin mainoslistalle, kun sain viime viikolla kutsun uuden Opel Astran julkkareihin. Koska meilla ei lauantaina ollut muitakaan suunnitelmia, paatimme kayda voittamassa itsellemme uuden auton (lol, tuskin..). En edes ottanut kuvia kys. autosta (tai autoista - niita oli kaksi erilaista esittelyssa), mutta vaikuttivat jotenkin panssaroidun oloisilta, kun alaosa oli levea, renkaat hurjan isot, ja sivuikkunat vaikuttivat liian pienilta.. Nimim. ei kiinnosta, mutta tultiin hakemaan se ilmainen voittoauto? =P

BMW bike BMW bike

Paadyttiin lopulta katselemaan BMW-fillaria (!!!) ja Mazda Promise -autoa, vaikka oltiin paikalla Opelin takia. Siis ei tietenkaan mitaan ostoaikeita, mutta huvin vuoksi.. Oli aika kivan nakoinen auto! Jotenkin retro-muotoilua, mika nyt ei valttamatta vality kuvista..

Mazda Promise Mazda Promise

Sitten palattiin kotiin, missa rapsin kuvia paivan paketista.. Kylla, sain siis aidilta NELJANNEN joulupaketin :O Viime viikolla taisi tulla kolmena perakkaisena paivana paketti..

Christmas parcel #4..

Tama oli ihan parasta - juustonaksuja!!! =D Taalta vaan ei saa yhta hyvia.. Ei edes melkein yhta hyvia.. Ahmin antaumuksella naksuja, ja johan ne eilen loppuivat.. :o Vaan eipa taas tee toviin edes mieli =P

Christmas parcel #4.. Christmas parcel #4..

Mulla on jo yhdet toppatopposet, mitka paasevat nyt pesuun, kun saan toiset (vasta jouluna kayttoon, heh..). Ullakko on toisinaan kuin naparetkeilykokemus.

Christmas parcel #4.. Christmas parcel #4..

Noi askartelujutut (ylla) ostettiin aidin kanssa jostain S:lla alkavasta askartelukaupasta, Kampin lahella (en nyt muista mika se oli - Sinooperi? Sinelli?), viime tai toissa vuonna. Pienet muoviset enkelit kuuluivat isalleni, kun han oli lapsi =) Muistan itsekin ne monelta joululta.

Christmas parcel #4.. Christmas parcel #4..

Poroja ja enkeleita, ja lisaa riisihiutaleita.. Salmiakkisuklaa on aina lahjatarkoituksiin. Yllatyin viime vuonna, kun olin laittanut joulukoristelujen sekaan erilaisia konvehteja, ja anoppi seka Danielin veli ihastuivat salmiakkisuklaakonvehteihin! :O Siis salmiakkihan ei ole mitenkaan uber-suosittua muualla kuin Suomessa ja ehka muissa pohjoismaissa (seka mahd. Hollannissa?), joten en osannut odottaa etta joku taalla tykkaisi salmiakkisuklaasta.. Itse henk.koht. en pida kys. suklaasta, vaan syon mielummin suklaan suklaana ja salmiakit erikseen - tosin en edes kaipaa salmiakkia.

Christmas parcel #4.. Christmas parcel #4..

Sain taas kivan paidan, ja ajattelin laittaa tuon jouluksi paalle =D Kuva on valitettavasti aika huono, mutta ehka 'muotiblogitan' sitten jouluna.. Lol.. Mulla tuntuu lisaksi olevan jonkinlainen harmaa kausi - omenanvihrean lisaksi. Nytkin on kolmea eri harmaata paalla, ja poydalla viela kasivarsilammikkeena harmaa fleece-kaulahuivi. En edes ollut maininnut tasta aidilleni, eli hassua etta han sattui lahettamaan juuri harmaan paidan! =D

Some Finnish essentials for J&E&E

Lauantai-iltana menimme J:n ja E:n luokse Stepasideen, viettamaan pikkujoulua. Kokosin heille Suomi-suklaata yms.

Some Finnish essentials for J&E&E Christmas tree in Stepaside

Heilla oli oikein jouluinen fiilis. Saimme ihanan herkkukorin =D

Christmas hamper from J&E Meara wants to go out

Soimme kanaa ja lampiman tulisia kasviksia. Kokin itsensa mielesta oli kuulemma liian tulista, mutta ma tykkaan kun kielelle jaa lammin tunne ruuan jalkeen. Siemailimme myos hiukan (muutama pullo..) viinia ja (litran..) Irish creamia - ihan vahan vaan.. ;)

Chicken & veg in Stepaside

Tuli kuvattua polvetkin..

Chicken & veg in Stepaside Gingerbread in Stepaside