050617oimo06s.jpg
Otettiin Oimouttaheren siteet pois ihan kotivoimin - se osoittautui helpoksi, kun leikkasin vaan siteeseen hiukan alkua, Danielin pidellessä kissaa sylissä.. Kun kissa ei ollenkaan pitänyt ideasta, annoimme raukan pitää pienen tauon, ja samassa poika jo vispasikin jalkaansa, niin että side lensi matolle. Hieno juttu!
Oimouttahere nuoli jalkaa pitkään ja hartaasti, muttei onneksi nuollut itse haavakohtia. Haavat ovat puhtaan ja siistin näköiset, ja illemmalla tuttu eläinlääkäri (entinen naapuri) pistäytyi vielä katsomassa haavoja, samalla kun toi mulle spray-pullon, jolla voin hoitaa Squeakin täit pois.
050617hedges.jpg
Trimmasin etupuutarhan pensasaidan, mutta jätin yhden kohdan koskematta, kun siinä oli pesällinen pienenpieniä hämähäkkejä. Niitä oli kiinnostavaa katsella, otin kuviakin oikein urakalla.. Alla yksi, ja tästä pääsee katsomaan enemmän hämähäkkivauvoja, isompina kuvina.
050617spid04s.jpg
Oli aika epämiellyttävän kuuma päivä, eikä näin keskiyöllä ole yhtään viileämpää, vaan ilma seisoo paikoillaan.. Meillä on ollut aamusta iltaan ovet ja ikkunat selällään, mutta vedosta ei ole tietoakaan. Huomenna olisi ihan kiva nähdä edelleen aurinkoa, mutta mielummin pienen tuulenvireen kera...