DSCN8601.jpg    DSCN8600.jpg

Maanantaina nousin aikaisemmin, ja popsin kotona hampparilounaan, kun duunissa piti heti päivän aluksi olla yksi haastattelu, joka olikin sitten siirretty seuraavalle päivälle.

Olen taas keskiyövuorossa tämän viikon, eli kiirettä pitää.

Kotona meinasin juuri alkaa kokata kanaa - n. kahdelta yöllä - kun uk rimpaisi, ja jäi sitten kana kokkaamatta sillä erää, kun puhelimessa vierähti sen verran aikaa, että sitten piti mennä jo nukkumaan.

IMG_20150324_043435.jpg

DSCN8602.jpg    DSCN8603.jpg

Tiistaina en ollut sitten ollenkaan niin hyvin valmistautunut haastatteluun, kuin olin ollut maanantaiaamuna, mutta se tuntui kuitenkin menevän ihan OK. Heti haastattelun jälkeen, kutsuttiin toisaalle, ja kuulin etten saanut sitä edellisen haastattelun paikkaa. Kuulemma "en halunnut sitä tarpeeksi", enkä "myynyt itseäni tarpeeksi".. (En ajatellut jatkossakaan myyväni itseäni, kun en ole prostituutioalalla.) Olen aina inhonnut tuollaista business-pelleilyä, enkä aio ryhtyä siihen. Mulle riittää, että on duunipaikka, enkä todellakaan aio muuttaa omaa persoonallisuuttani vain sen takia, että pääsisin etenemään uralla. Jos nykyinen team ei olisi väliaikainen, tuskin edes hakisin mitään muuta.

Tiistaina (tai no, keskiviikon puolella) duunin jälkeen, uk rimpaisi melkein heti kun ehdin kotiin, mutta puhuttiin vaan pari tuntia, joten ehdin sitten kokata ne kanantissit ennen nukkumaanmenoa.

DSCN8604.jpg    DSCN8605.jpg

DSCN8606.jpg

DSCN8607.jpg    DSCN8608.jpg

Keskiviikkonakin popsin kotona hampparilounaan, ennen duuniin menoa. Lähdin myös hiukan aikaisemmin, kun ostin ja postitin matkalla synttärikortin, joka ei ehtine ajoissa perille - piti postittaa tiistaina, mutta se haastattelujuttu sotki aikatauluni.

Duunin jälkeen meni taas koko "ilta" (=duunin jälkeinen valveillaoloaika, tässä vuorossa aamuyöllä) puhelimessa, eli nyt pikaisen blogituksen jälkeen nukkumaan.