Anoppi prkl.. Eilen se meni ruokkimaan kissat pulleiksi, kun ainoa keino antaa Oimouttaherelle antibiootti, on livauttaa se kuivamuonan sekaan. So, kissa sitten missasi yhden antibiootin sen takia, ettei ollut enää nälkäinen siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt popsia pilleri! No nyt olivat molemmat kisut koko yön sisällä, ja annoin sitten aamulla kuivamuonaa, jonne piilotin sen aamuantibiootin. Kaikki oli menossa hienosti, ja pillerikohta läheni, mutta eikö sen helvetin kurpan (=anopin tämänaamuinen lempinimi) pitänyt JUST silloin pomppia Oimon yli yläkertaan, ja kaiken lisäksi sitten vielä takaisin! Ei saatana.. Kuivamuonaa jäi hitunen kuppiin, sis. antibioottipillerin.. Oimolta keskeytyi ruokailu ja nyt en tiedä missä vaiheessa saan annettua sen pillerin. Toivottavasti anoppi menee ensi vuonna vuodeksi Espanjaan. Kuukausi on niin lyhyt, ja helmikuusta jo niin pitkä aika..

Aamua parantaa vielä se, että brayforum.com koko saitti on ollut jo useampia tunteja nurin - ja tällä kertaa koko host on nurin, kuin myös muutama asiakassaittimme.. Ihan Globatin asiakaspalvelun takia toivon, että vika korjautuu pian, tai joka tapauksessa TÄNÄÄN, koska yhdellä asiakkaalla on taas sunnuntailehdessä mainos, ja jos se saitti on sunnuntaina nurin, Globat saa multa raskainta mahdollista skorpionipalautetta...

Mutta kohta pitäisi lähteä kirkolle.. Viime saittitapaamisessa olin hippelishuppelis iltapäiväjuopottelun jäljiltä, ja tänään menen suoraan metalliradion parissa valvotun yön jälkeen.. Olisi tavallaan mielenkiintoista kurkata porukan ajatuksiin, millaisen mielikuvan ovat mahtaneet minusta tähän mennessä saada..