dreamlake.jpg    dreamlake2.jpg

Laitan kuvitukseksi pari kuvaa, jotka voisivat olla yli 20 vuotta sitten näkemästäni unesta..

Kuten mainitsin aiemmin, mulla on tällä viikolla keskiyövuoro, ja meillä piti olla neljä ihmistä iltavuoroissa. Yksi uusi heppu on kuitenkin ollut koko alkuviikon poissa (kipeänä, oletan), ja kun menin tiistaina duuniin, toinenkin iltavuorossa ollut uusi teamilainen lähti huonovointisena kotiin. Oli kuulemma harkinnut aamulla jäävänsä kotiin, mutta miettinyt sitten, että iltavuoro olisi kovin kiireinen kahden ihmisen (=minä ja se "ahkera sotkija") voimin, ja tullut urheasti töihin - huono valinta.

Ahkera sotkijakin tunnusti myöhemmin, että oli harkinnut ottavansa "sairaspäivän" - ei tosin ollut sairas, mutta hänellä on ajankohtaisia asunto-ongelmia, joiden hoitaminen on hankalaa duunin takia.. Onneksi tuli kuitenkin duuniin, tai olisin ollut itsekseni viimeiset kuusi tuntia. Tai oli siinä yksi teamilainen osan iltaa, mutta hän tekee eri hommia, eli ei olisi voinut auttaa meidän työmäärän suhteen.

Kotona olen vaan katsonut nauhoitettuja Masterchef Australia (toinen kausi) -jaksoja, joita riittää vielä moneksi viikoksi.

Tiistaiaamuna sain sentään käytyä apteekissa ja kaupassa. Ostin kissanruokaa, kuplavettä, sämpylöitä ja salamisiivuja. Eli sellaista kamaa, minkä voi jättää duunipäiväksi autoon - paitsi ne salamit oli tarkoitus laittaa kylmälaukkuun, mutta unohdin.. No, kai ne ovat vielä syömäkelpoisia..

Törmäsin muuten pihalla vaihteeksi kahteen rottweileriin =D Isäntäväki oli ottanut takaisin sen nartun, joka heillä oli aiemmin väliaikaisesti (toinen rottis on vakituinen perheenjäsen), kun uusi omistaja oli sairastunut.. Olin kerran tai pari tavannut kys. koiran, ja se tuli heti moikkaamaan iloisesti =D Toinenkin rottis tuli katsomaan, mutta on aina hiukan epävarma - vaikea tausta.. Tosin se vakituinen rottis on kyllä kerran uskaltautunut nuolemaan kaulaani, kun olin kyykyssä ja juttelin, mutta sitten kun nousin seisaalleni, koiraparka pelästyi ja alkoi haukkua - en muuten menisi vittuilemaan haukkuvalle rottweilerille.. =)

Nyt nukkumaan..