Lauantaina en tehnyt oikeastaan mitaan, ja saa oli ihan Esterin perasuolesta.. V-utti, kun olisi tehnyt mieli lahtea johonkin maisema-ajelulle ilman aikarajoitusta (=viikolla on oltava kolmeen mennessa kotona, kun H tulee..).

Eilenkin oli aika ankea saa; harmaata, tuulista ja hyytavan kylmaa. Meidan piti kuitenkin kayda kauempana kaupassa, kun lahikaupoissa ei ollut mitaan kissojen lempiruokia, ja nyt kun Oimolla on paivittainen laakitys (ruokaan sotkettava), on viela tarkeampaa etta ruoka on sellaista mista han tykkaa.

Kun lahtiessa oli viela arviolta pari tuntia paivanvaloa jaljella, niin paatettiin vahan ajella maisemareittia kuitenkin.. Ja olikin todella hyva paatos! Naimme jonkin verran jopa sinista taivasta, maisemat olivat upeita (ja osin taas itselleni uusia, kun en ollut niilla teilla aiemmin kaynyt), nahtiin kaikenlaisia hilpeita koiria, lehmia, lampaita, ja... kolme kaurista! =D En valitettavasti saanut otettua yhtaan elainkuvia, kun lampaat kaikkosivat aina auton lahestyessa ja kauriit olivat liian kaukana (ohi ajaessa ei pahemmin ehdi zoomailla), mutta en muista ikina ennen nahneeni kauriita muualla kuin elaintarhassa.

Pysahdyimme muutamaan otteeseen, etta sain rapsittya edes muutaman ei-tarahtaneen kuvan, ja KYLLA OLI KYLMA!!! *brrrrrr* Kun kotimatkalla poikkesimme Cornelscourtin 24/7 Dunnesiin, niin sielta lahtiessa oli sellainen kiva kylman aiheuttama pissahata, ja totesin Danielille, etta en ota vastuuta autoon mahdollisesti syntyvasta latakosta.. 8) Han vastasi, etta jos han ei saa tupakoida autossa, niin ma en saa tehda latakkoa - ehdotin, etta han voisi polttaa yhden tupakan, jos ma saan tehda ihan pienen latakon. Mutta sitten vaihdettiin aihetta, tai muuten olisin ehka pian nauranut sen verran, etta se latakko olisi tosiaan voinut syntya :o

En ole viela ehtinyt / jaksanut pienentaa eilisia kuvia, mutta ehka tanaan.. (LISAYS: kuvia loytyy nyt taalta)

Ai joo, muistin just, etta Daniel oli sopinut yhden asiakkaan tulevan tanaan kolmelta - siis ma olen melkein vuoden ajan ohjannut H:n laksyjentekoa ja lukuharjoituksia kolmelta arkisin, mutta Daniel ei vielakaan muista sellaista pikkuseikkaa.. Huoh.. Saa joko rimpaista ja sopia myohemman ajankohdan tai sitten saa itse hoitaa sen uuden saitin teon..