13hween02-normal.jpg

R kävi eilen illalla pikku-R:n (=noita) kanssa pikavisiitillä, ja noita sai Fazerin suklaalevyn ja ruumiinosakarkkia;

DSCN4069-normal.jpg

Olin tehnyt pikku-R:lle, H:lle, ja kummipojalle tuollaiset isommat "ruumispussit" (jätesäkkimuovia ja Tigerin lammasteippiä), ja mahd. muille pikkumonstereille pienempiä ruumispusseja;

DSCN4068-normal.jpg

Valitettavasti, noista pikkusäkeistä jäi suurin osa itse popsittaviksi, kun tuttuja lapsia lukuunottamatta, muita monstereita ei käynyt ovella. (H:lla oli onneksi pari kaveria mukana, kun kävivät myöhemmin, eli heille meni pari pakettia).

DSCN4060-normal.jpg

Olin ostanut pussin pääkallotikkareita, pussin voodoo-rannekoruja, ja pari pussia silmiä ja ruumiinosia.

13hween03-normal.jpg

R oli taas tehnyt tyttärensä kauniin asun. Olen luvannut ottaa valokuvat ja tehdä saitin, jos hän innostuu joskus myymään tekeleitään.. Hän tekee tosi siistiä jälkeä.

13hween04-normal.jpg

Kummipoika-luuranko kävi sitten myöhemmin äitinsä, isosiskonsa, ja parin isosiskon kaverin kanssa. Jos joku ihmettelee kuvien taustoja, niin nuo asut eivät päässeet oikeuksiinsa rumassa ja likaisessa keittiössämme (eikä eteisessä eikä talon edustalla ole lamppua, eli piti pyytää monsterit keittiöön missä sai ihailtua asuja paremmin). Poistin siis kuvista alkuperäiset taustat, ja varastin röyhkeästi netistä Googlen kuvahaulla löydettyjä, parempia taustakuvia.. =) Sain samalla laitettua pikkumonsterit yhteiskuviinkin..

13hween01-normal.jpg