Eilen oli pitka paiva (ja yo).. Herasin suht. aikaisin, ja lahdin Dubliniin, yhden elokuvan extra-castingiin. S ja J olivat hoitamassa castingia, eli samat ihmiset jotka valitsivat Camelot-extrat. Tormasin myos muutamaan Camelot-extraan, mutten silla kertaa kehenkaan itselleni kovin tuttuun. Onnistuin taas valitsemaan hyvan ajankohdan, koska jono ei ylettynyt kovin pitkalle rakennuksen ulkopuolella (usein nimittain menee korttelin ymparikin - extraksi on tungosta!). Oli kuitenkin hurjan tuulista, joten tukka lensi kivasti joka puolelle, just ennen valokuvaamista =D (No, kylla ne muutenkin muistavat milta ma naytan, etta sikali hyva tuuri.)
Olin ajatellut menevani yhteen lahitienoolla olevaan kamerakauppaan hiplaamaan digijarkkareita, mutta paadyin sitten kuitenkin vaan palaamaan suoraan Bray'hin.. Olen miettinyt rahatilannettani, ja vaikka digijarkkarin houkutus on todella suuri, siihen menisi kuitenkin niin paljon rahaa, etta muut suunnitelmani karsisivat aika rankasti. Ehka siis ostan kuitenkin taas halvan taskukameran.. Ehka..
Bray'ssa menin pankkiin maksamaan yhden laskun - olisin maksanut toisenkin, mutta en ollut ihan varma tarkasta summasta (vahvistus odotti kotona emailissa), ja kolmannesta olin unohtanut ottaa maksutiedot mukaan.. Kaikki siis Suomen-laskuja, onneksi nyt viimeista kertaa..
Sitten menin Dunnesiin ostamaan vahan kesakuteita.



Siis jarkkya - valkoiset housut! On mulla tosin yhdet ennestaankin, mutta ne ovat lyhyet, ja niissa on kai nykyisin myos pysyva nurmikkotahra.. Toisinaan on vaan niin kuuma (lahinna auringossa), etta tummissa housuissa tulee tukala olo. Lisaksi ostin pari toppia, joista toisen kuva ei tallentunutkaan puhelinkameraan =/ (Kaupan ainoan sovituskopin vierelle oli muodostunut jonoa, joten en viitsinyt aikailla ja tarkistaa kuvatilannetta, vaan rapsin nuo vain pikaisesti, ja kenkakuvan vasta kotona..) Noita kenkia sovitin lahinna huumorimielella, mutta ne olivatkin ihan kivat, joten ostin nekin. Sitten tulin Tescon kautta kotiin, mutta hyva kun ehdin istahtamaan laptopin aareen, kun kavi ilmi, etta universumin keskipiste olikin matkalla castingiin - tosin viela n. parin tunnin paassa. Anyway, sanoi rimpaisevansa lahempaa, ja valmistauduin lahtemaan taas Dubliniin.
Sinne sitten meninkin, ja olin just seitseman jalkeen perilla. Koska casting oli just loppunut, sattumalta tormasin viela siina aseman edustalla S:iin, joka siis valitsee extrat. Nain sitten universumin keskipisteen ja pari muuta Camelot-extraheppua (jotka olivat joulukuun bileissakin meidan porukassa melkein aamuun asti), ja mentiin yhteen lahipubiin. Oli oikein hauskaa, ja ma olin ainoa happo, kun kaikki muut olivat tulleet autoilla kauempaa tms.
Jossain vaiheessa hyppasin uk'n kanssa junaan ja sielta pois. Haettiin muonaa ja ajettiin pimeaan satamaan puhumaan maailma tyhjaksi. Olisi sita puhetta riittanyt pidempaankin, mutta toisella viela yli kahden tunnin kotimatka ajettavanaan, joten tulin sitten joskus kahden jalkeen kotiin. Pysyin just ja just hereilla perilla-tekstariin asti.