Snow at Lough Tay Snow at Lough Tay

Naidenkin kuvien aiheista blogitin jo helmikuun alussa, eli tuosta arkistolistan kautta loytyvat ne jutut, jos kiinnostaa.. Laitan taas kaikki 2/2 kuvat yhden otsikon alle, vaikka nama ovatkin aiheiltaan vahan sekalaisia.
Tuossa ylla pari yoajelukuvaa Lough Tay'lta, mista ainakin toisessa nakyy lunta, joka oli muistaakseni tuossa vaiheessa jo sulanut muualta. Vuorilla on kylmempaa..

Finlandia ad (blurry, I know..) Blurry Irish Times

Molemmat ylla olevat kuvat ovat heilahtanutta mallia, kun emme voineet pysahtya niin pitkaksi aikaa, etta olisin ehtinyt kunnolla tukea kameran ja tarkentaa. Vasemmanpuoleisessa kuvassa olevan pubin ikkunassa on iso Finlandia-mainos, joka nakyy ainakin jos klikkaa kuvasta isomman version =) Toisessa kuvassa nykyinen The Irish Times -rakennus, jonne nakojaan ottivat entisesta puljustaan kuuluisan kellonsa mukaan.

Stella cinema in Rathmines

Ylla Rathminesin elokuvateatteri Stella =) Oli Danielin idea menna ajelulle niihin maisemiin, missa majoituin ihan ekalla Irlannin-matkallani, 90-luvun alussa. Toki me ollaan Ranelagh'n ja Rathminesin alueella kayty vuosien mittaan muutamaan otteeseen, mutta en ollut ennen varsinaisesti osoitellut mitaan paikkoja, tms. Majoituin silloin siis Northbrook Roadilla.

This church looks more Spanish than Irish

En ikina muista taman kirkon nimea, mutta meista molemmista se nayttaa enempi espanjalaiselta kuin irlantilaiselta kirkolta. Pitanee joskus ottaa paivakuva, niin se 'espanjalaisuus' nakyy paremmin.

Hospital fashion =D

Tassa vahan muotiblogitusta, lol.. Rapsin kuvia sairaalan ihanasta paperiasusta, kun olin menossa keuhkorontgeniin.

Hospital fashion =D Something's upside down..

Tuo vessakuva on myos sairaalasta - huvitti, kun siivousohje oli ylosalaisin =D

Snapping as I waited for my lift Snapping as I waited for my lift

Nama ylla ja alla olevat kuvat ovat niita ajanvieterapsyja, kun odottelin Danielia sairaalan parkkiksella. Tuota alla olevaa jalkakaytavaa kuvasin, kun vartijapoika tuli kieltamaan kuvaamisen - julkaisen tassa siis tulenarkaa materiaalia! =D

Snapping as I waited for my lift Snapping as I waited for my lift

Tahan loppuun viela H:n kissaruno...

H's poem - I helped with the cat drawing

...ja mikro-omeletti =D

Nuked omelette (it was good, honestly!)