Lupasin edellisessa entryssani kuvia eilisista ostoksista - paasen postittamaan ne vasta nyt, kun vuodatus tuntuu nykyisin olevan nurin joka ikinen yo =/
080522forhfcs.jpg
Tassa tama Bratz-nukke, jonka ostin H:lle ensikommuuniolahjaksi! En tosin aio antaa nukkea tuollaisenaan, synttariaiheisessa pakkauksessa, vaan teen nukesta pienen mini-H:n, ainakin jos siis onnistun vasaamaan sopivan pienen hunnun.. Halusin nimenomaan ostaa nuken, jonka ihonvari ja hiukset olisivat mahd. lahella H:n omia (hanella on jo blondi ja brunetti Barbie-nukke, joilla vaalea ihonvari). Vaihtoehtoja oli kiitettavan monta, mutta suurimmalla osalla vaatetus ei mielestani sopinut 9-vuotiaan leikittavaksi - siella oli siis kimaltelevia iltapukuja, joissa hurjan rohkea halkio, tai nahka/PVC-asuja :O Valitsemallani nukella on kuitenkin hempea vaalean lila mekko, joka on sopivan tyttomainen, ja lisaksi soveltuu viela tahan ensikommuunioteemaan, kunhan lisaan sen pienen hunnun. OK, asu ei ole valkoinen, mutta ei kovin kaukana siita..
080522formes.jpg
Itselleni ostin herateostoksina viela Todd Flandersin (mulla on jo kaksi Nedia, joten voisin tehda pienen asetelman toisesta Nedista ja Toddista..) ja aivan ihanan fotoleimasimen, jonka kuvana on kissan nassu. Olen aiemmin nahnyt fotoleimasimia vain netissa, joten nyt ihmettelimme Danielin kanssa oikein lahelta, miten valokuvamainen leimasta tosiaan tulee.
080522craft1s.jpg
Sitten siirryin viereiseen askartelukauppaan katsomaan, josko sielta loytyisi ensikommuunioon sopivia korttimateriaaleja. Ei valitettavasti loytynyt! Olivat tilanneet, mutta tilaus ei koskaan saapunut perille. Mutta enhan ma askartelukaupasta koskaan paase tyhjin kasin pois.. Ostin kolme pakkausta kauniita tarranauhoja (ylla), pari kuviopaperipakkausta (alla)...
080522craft2s.jpg
...ja kansion H:n piirroksille yms., seka purkin hyvaa askarteluliimaa, kun en muistanut onko entinen purkki jo loppu vai ei (kuva alla).
080522craft3s.jpg
Ja kun nyt olin ostostuulella, niin paatin menna viela toistamiseen Connollyn kenkakauppaan.. Ostin sitten taas uudet sandaalit! Tassa kuva:
080522sandalss.jpg
Nama eivat nayta ihan torkeilta mustien sukkistenkaan kanssa, mika oli yksi kriteeri.. Taalla on taas vaihteeksi ollut sen verran kylmaa, etta en ole edes harkinnut ulkoilua ilman sukkiksia.
Naurettavaa sinansa; kun olin sandaalini valinnut ja niita maksamassa, loysin kaupasta itse asiassa hyvin piilotetut hyllyt kenkia, joista jopa saattaisi loytya jotain sellaisia, mita olin varsinaisesti hakemassa.. Mutta olin myohaan liikkeella ja kauppa oli just menossa kiinni, eli ajattelin menna joku paiva uudelleen katsomaan niita piilohyllyja.. Sandaalit maksoivat kuitenkin vain €25, etta ei nyt heti iske konkurssi, vaikka ostaisin toisetkin monot. En valttamatta olisi ostanut tata mallia, jos merkki olisi ollut ihan tuntematon, koska nama ovat tavallaan samankaltaiset kuin viime kesana Tallinnasta ostamani sandaalit, jotka hajosivat heti. Clarksista olen kuitenkin kuullut sen verran hyvia kommentteja, etta oletan naiden kestavan ainakin vahan kauemmin.. Kylla ma niita Seppalan halpiksiakin kaytan kotisandaaleina, mutta olen korjaillut niita hienosti askarteluliimalla ja pakettinarulla yms..