En valitettavasti ehtinyt/jaksanut alkaa ahertaa hostin sotkeman databasen parissa (ja epailen etta koko aherrus olisi ollut turhaa..), joten tein tuoreen Bray Forumin. Valitettavasti myos vanhat kayttajanimet menivat databasen mukana, joten kannattaa kayda rekisteroimassa oma tunnus uudelleen, jos on aiemmin ollut siella jasenena - ja tietty myos uudet jasenet ovat tervetulleita =D

Avasin ihan ensimmaisen Bray Forumin kymmenen vuotta sitten ezboardille (nyk. yuku), mista muutimme kesalla 2005 omalle domainille (aloittaen siis sillakin kertaa puhtaalta pohjalta, kun ezboardilta ei voinut siirtaa materiaalia muualle). Halusin kymmenvuotissynttareiden kunniaksi avata forumin uudelleen nimenomaan tassa kuussa.

Forumin painotus oli joskus ennen enempi paikallisuutisissa ja tapahtumissa, mutta nykyisin niita loytyy muualtakin, joten itse en enaa viitsi moisia haalia ja postittaa (siihen meni valtavasti aikaa!). Nykyisellaan Bray Forum on lahinna oma virtuaalinen olohuoneeni, ja toivon etta jasenet kohtelevat sita sellaisena.

Suomeksi siella on Irlanti-tietoa (ts. sita on tulossa taas..) ja yleiskeskustelua. Jalkimmainen on toistaiseksi avointa, mutta menee jossain vaiheessa taas piilotettuun kansioon, minne paasevat vain "Suomeksi"-ryhman jasenet. Kys. ryhmaan puolestaan saa liittya kuka tahansa, joka osaa suomea =)