IMG_20151109_234821.jpg

Kun tulin myöhään sunnuntai-iltana Bray'sta, Cuddles aloitti taas vääriin paikkoihin pissimisen, mutta kusaisi sitten valkoiselle paperille, ja havaitsin virtsassa olevan verta. (Silloin aamulla ei ollut.)

Mentiin siis heti maanantaiaamuna lekurille, ja Cuddles-raukalla on tosiaan joku virtsatietulehdus tai vastaava, eli se pitkin poikin pissiminen oli hänen tapansa kommunikoida kipuaan ♥

Cuddles sai pitkäkestoisen antibioottipiikin, joka on kalliimpi kuin pillerikuuri, mutta huomattavasti helpompi kaikille. Lisäksi sain kipulääkekuurin kotona annettavaksi - tuttua kamaa, kun samaa lääkettä on ollut aikoinaan Thatsitille ja Oimollekin, ja taisi olla myös Caralle, amputaatioleikkauksesta toipuessa.

IMG_20151109_120057.jpg

Lekuri olisi ottanut virtsanäytteen, mutta Cuddlesin rakko oli siinä vaiheessa tyhjä. Sain kuitenkin tuollaisen ruiskeputkilon (en muista onko sille joku oikeampi nimitys) mukaani, jos sattuisin kotona saamaan näytteen - harmi ettei tullut mieleen ottaa näytettä mukaan, kun sitä pissaa olisi ollut joka puolella.. Uskoisin, että nyt Cuddles menee taas tarpeen tullen omaan vessalaatikkoon asioimaan, kun ei ole enää tarvetta hakea ihmishuomiota kivulle. Hiekasta sitä näytettä ei tietenkään saa. Tai savesta.

Lekuri oli tyytyväinen Cuddlesin painon suhteen - elokuussa 6,2kg, nyt 5,6kg. Viisi kiloa olisi Cuddlesille ihannepaino. Ei ole ollut dieetillä, mutta juoksevat pitkin seiniä Caran kanssa, niin liikuntaa tulee ihan kivasti, vaikka ovatkin melkein kokonaan sisäkissoja (ulkoilua vain joskus kissatarhassa, kun sattuu Mamalle vapaapäivä ja kaunis ilma samaan aikaan.)

Jäi blogitus tauolle, kun uk rimpaisi, ja siinä puhelun aikana sain otettua n. tipan verran Cuddlesin virtsanäytettä.. Ei taida olla ihan tarpeeksi!

IMG_20151109_234736.jpg

Kun tulin duunista, Cuddles oli vallannut ison sohvan, enkä halunnut häiritä potilasta, joten ängettiin sitten Caran kanssa pienelle sohvalle - otin selfie-tikulla perhekuvan =D

Duunissa oli kiireistä, kun mulla on ne neljä jokailtaista listaani, ja lisäksi niin paljon muita hommia kuin ehdin tekemään. Perjantaina pomo tilasi vielä ne ohjeet em. listoistani, teamille joka tulevaisuudessa tekee meidän hommat (toisaalla Euroopassa). Ehdin vuoroni alkupuolella laatia yleisen selostuksen listoista, ja käytin viimeisen tunnin aiemmin tekemieni ohjeiden päivittämiseen, ja sain nekin laitettua sitten pomolle emailitse, eli nyt taitaa ohjeistukset olla hoidettu.

IMG_20151109_234244.jpg    IMG_20151109_234926.jpg

Cara ei ollut yhteistyöhaluinen selfie-tikkua varten.. Popsin taas pakaste-pizzan (uunin kautta toki), kun en viitsinyt shoppailla kotimatkalla. Ratoathin Centra olisi siinä kätevästi matkan varrella, mutta oli sateista ja tuulista, niin ei hotsittanut..

DSC_0027.jpg

Nukkumaan sitten.. Jos aamulla vaikka heräisin vakuutusyhtiön puheluun.

Eläinlekurivisiitin jälkeen, olin keittiössä kun puhelin soi, ja joku rimpaisi Wexfordista asti, että olisivat tulossa hakemaan autoani (romutettavaksi). Ilmoitin ettei tarvitse tulla, kun olin varsin selkeästi ilmoittanut vakuutuspuljulle haluavani pitää ja korjauttaa autoni. Heppu mainitsi laittavansa sitten vakuutuspuljulle emailia, ja pyysin mainitsemaan, että voisivat soittaa mulle.

Heidän piti keskiviikkoaamuna soittaa ja sopia korvaushinnasta, mutta odotan edelleen puhelua. En ole itsekään ehtinyt soittaa sinne, kun on ollut kiirettä. Pakko tiistaiaamuna rimpaista, jos saataisiin vihdoinkin Esmeralda korjattavaksi!