Unohdin, että ehdinkin jo blogittaa Thatsitin turvonneesta naamasta..

Kun soitin tiistaina klinikalle, kysyäkseni pitäisikö tulla jo samana päivänä vai 12h paaston jälkeen vasta keskiviikkoaamuna, tuttu eläinlekuri sattui itse vastaamaan puhelimeen, ja ehdotti että voisi tulla katsomaan tilannetta, ja voisin varata ajan seuraavaksi päiväksi niitä röntgenkuvia yms. varten. Niin tehtiin, ja Thatsit sai toisen antibioottipiikin, vahvempaa antibioottia. Naama oli todella hurjassa kunnossa, ja siis huomattavasti turvonneempi kuin lauantaisen lekurikeikan aikaan.

Keskiviikkoaamuna vein sitten Thatsitin klinikalle, mihin hän jäi koko päiväksi.

DSCN5364b-normal.jpg

Kun menin hakemaan Thatsitia, N kertoi heti odotushuoneessa, että oli hyviä uutisia, mutta varoitti että Thatsit näyttäisi todella hurjalta, kun N oli tehnyt pienen viillon naamaan, ja tyhjentänyt mömmöt siitä tulehduspesäkkeestä. Hurjalta tosiaan näyttikin, mutta turvotus oli mennyttä, ja heti kun Thatsit näki minut, hän ryntäsi reippaasti häkin ovelle =D

Thatsit sai antibioottikuurin, joten hän oli parhaimmillaan kolmella eri antibiootilla samaan aikaan, vaikka nyt se ensimmäinen antibiootti on varmaan melkein jo poissa systeemistä, kun sen kesto oli pari viikkoa.

Ne hyvät uutiset olivat sellaisia, että kasvaimesta ei ollut merkkiäkään, ja luu ja nenäontelot olivat täysin kunnossa, eli vaiva ei ollut ollenkaan niin vakava kuin luultiin. Ihossa ei ollut mitään jälkiä, eli turvotus ei ollut seurausta tappelusta, vaan oletettavasti jotain oli saattanut mennä kyynelkanavaan, ja aiheuttaa tulehduksen. Mitään varmaa selitystä ei ollut, mutta pääasia tietysti on, että Thatsit toipuu. Hampaatkin tuli tarkistettua samalla reissulla, ja ovat kuulemma hyvässä kunnossa, mikä on hieno juttu. Oimollahan oli viimeisen vuoden aikana hammasongelmia, ja yksi kulmahammas putosi =/ (Olivat samasta pentueesta, ja Thatsit on nyt melkein 16-vuotias.)

DSCN5386b-normal.jpg

Vaikka nämä kuvat ovat pelkkää lojumista, Thatsit on ollut kuin uusi kissa tuon pienen operaation jälkeen! Täynnä energiaa ja elämäniloa, koko ajan liikkeellä, ja on saanut ulkoillakin jo muutaman päivän ajan =)

DSCN5408-normal.jpg    DSCN5409-normal.jpg

Thatsit on aina totaalikieltäytynyt pillereistä - edes ammattilainen ei pysty antamaan Thatsitille pilleriä, vaan kaikki lääkkeet on joko annettava piikkinä / ulkoisesti, tai sotkettava ruokaan.

DSCN5411-normal.jpg    DSCN5410-normal.jpg

N valitsi sellaisen antibiootin, jossa on avattava kapseli, mikä helpottaa lääkkeen piilottamista ruokaan. Mulla on aina "murhamysteerifiilikset", kun ripottelen kapselin jauheet ruokaan.. =D Tonnikala on toiminut parhaiten.

DSCN5433-normal.jpg

Nyt se leikkaushaavakin on jo parantunut mukavasti. Nenässä on vain pieni rupi, ja tietty kestää jonkin aikaa ennenkuin ajellut kohdat kasvavat taas ennalleen.

Muutama tunti sitten Thatsit pieraisi kivat nestetuubat vessalaatikkoonsa, mikä johtunee antibiooteista. Meillä piti olla maanantai-iltapäivällä tarkistusaika, mutta mun piti hakea R koulusta (kuulin asiasta vasta samana aamuna), joten jouduin siirtämään aikaa, ja sain uuden ajan torstaiksi. Oikeastaan kiva juttu, kun nyt tuo nenärupi näyttää jo todella hyvältä, että hienoa kun N saa nähdä hoidon tulokset parhaimmillaan =)