Muutamista blogeista näkyy jääneen paljon tuoreita juttuja piiloon Bloglinesilla, paitsi jos klikkaa niitä erikseen, niin sitten vasta tulee listaa uudemmista entryistä =/ Tässä nyt siis pari viikkovitosta kerralla..

1. Tekikö Kaurismäki mielestäsi oikein kieltäytyessään Oscar-ehdokkuudesta? Mitä mieltä olet syystä (George Bushin ulkopolitiikka)?
Kaurismäen elokuva - Kaurismäen päätös. Ihan sama, mitä kukaan muu ajattelee asiasta.
2. Olisiko Kaurismäen elokuvalla Laitakaupungin valot oikeasti ollut mahdollisuus Oscariin?
En osaa sanoa. Itse pidän yleensä Kaurismäen elokuvista, mutta en ole nähnyt em. elokuvaa.
3. Olisiko pitänyt tarkistaa Kaurismäeltä aikaisemmin että saako leffan ilmoittaa kilpailuun? Mokasivatko suomalaiset järjestäjät?
Ennakkotiedustelu olisi ollut ihan hyvä idea.
4. Mikä muu Suomileffa olisi sopinut Oscar-ehdokkaaksi?
En ole nähnyt vuosikausiin mitään uusia suomalaiselokuvia, eikä varsinaisesti kiinnostaisikaan - paitsi nimenomaan Kaurismäen tuotanto!
5. Olisiko suomalaisen elokuvan Oscar kansanjuhlan arvoinen tapahtuma?
Vaikuttaisi aika teennäiseltä..
(via)

1. Mitä musiikkia kuuntelet juuri nyt, tai jos ei nyt soi musa, mitä kuuntelit viimeksi?
En kuuntele just nyt mitään. Aiemmin illalla kuuntelin yhden MySpace-muusikon profiilissa ollutta musiikkia, jota hän mainosti yksityisviestillä. Oli ihan miellyttävää, mutten nyt muista artistin nimeä.
2. Mitä musiikkia ostit viimeksi?
En edes muista.. En ole muutamaan vuoteen tainnut ostaa mitään musiikkia. Olen tosin imuroinut ilmaiseksi (vain laillisesti, btw, paitsi Water Rats soundtrack, jota en ahkerasta etsimisestä huolimatta onnistunut löytämään ostoversiona, edes sen tekijöiden kautta.. yksi toinen fani sitten Gmailitti mulle koko hoidon) ja saanut lahjaksi jonkin verran musiikkia.
3. Mistä musiikista nautit viimeksi livenä?
Taisi olla Taste of Dublin -tapahtuman musiikki.. Siis viime kesänä! Ei olla edes käyty muistaakseni tänä vuonna pubissa.. Viime vuonna käytiin ekaa - ja vikaa - kertaa vuoden vikana päivänä.
4. Mistä musiikista et pidä?
Jotkut luokittelevat rapin musiikiksi.. En siis pidä rapista. En myöskään countrysta, joskin on joitakin poikkeuksia..
5. Paljastaako musiikki elämäntyylisi?
Yes no maybe?
(via)