Meita oli eilen illalla viimeisella business-tunnilla viisi + opettaja. Olimme itse asiassa luokassa vain tunnin, katsoen ensin patkan Dragon's Den -ohjelmaa, analysoiden sita hiukan, ja lopuksi kerraten koko kurssin aikana lapikaytyja asioita. Sitten opettaja kutsui meidat pubiin =D
 
Sain opettajalta kyydin pubiin (kun olin ainoa joka ei ollut paikalla omalla autolla), joten ehdittiin siina matkalla jutella mun business-ideasta. Se oli oikeastaan kurssin alussa ns. sivuidea, joka olisi kylla kiinnostanut eniten, mutta en olisi pystynyt toteuttamaan sita yksin. Opettajamme kuitenkin suositteli joitakin tunteja sitten aloittamaan ainakin kahden hengen voimin (lahinna sen takia, etta yhdelle ihmiselle siina on yleensa aika paljon tekemista), ja sen seurauksena koin tavallaan valaistumisen..
 
Puhuttuani asiasta u.k:n ja business-opettajan kanssa, alan oikeastaan olla kovin innoissani aiheesta, mutta ennen toteuttamista on viela PALJON muita asioita hoidettavana, joten ei siita ideasta nyt sen enempaa..