Vuodatus näköjään lupaa 10mb lisää kuvatilaa, jos laittaa blogiinsa Monster.fi bannerin vähintään kuukaudeksi (lisää aiheesta sisäänkirjautumisen jälkeisellä sivulla). Itse en ole tainnut toistaiseksi käyttää vuodatuksen kuvatilaa ollenkaan, mutta ajattelin nyt kuitenkin kasvattaa sitä 10mb:lla, jos vaikka innostun joskus käyttämään.
Onneksi bannerista oli tarjotun violetin lisäksi vihreäkin versio - violetti on tosin yksi suosikkivärejäni, mutta kahdessa pääblogissani suosin mustaa ja vihreää.. Harmi vaan, että tuo vihreän bannerin oikea alakulma on jäänyt osin ei-transparentiksi.. Valkoisella taustalla ei huomaisi, mutta mustalla on aika rujo. En kokeillut, onko violetin bannerin suhteen sama juttu.
Mulle ei myöskään toiminut se vuodatuksen ilmoituksessa ollut valmislaatikko monster-koodia varten, vaan piti luoda itse uusi laatikko ja lisätä se sivupohjaan. Sittenkin, laatikko jäi tyhjäksi ja tarkistaessa koodi oli kadonnut, mutta taas se kahden pisteen temppu onnistui, mitä käytän yleensä myös videoita postatessa, eli koodin kummallekin puolelle taustan värinen piste, niin johan toimii (värillä ei väliä, laitan taustan väriseksi vain kosmeettisista syistä). Pisteitä ei tarvitse, jos laatikkoon tai kirjoitukseen tulee muuten tekstiä video- tms. koodin lisäksi.