Nice day Nice day

Meilla pain on ollut ehka n. viikon verran aika kaunista ja aurinkoista, joskin kylmahkoa. Tai ei siis mitenkaan huippukylmaa, mutta kylmempaa kuin olettaisi, kun katsoo ikkunasta ulos ja nakee kauniin auringonpaisteen.

Spring time Spring time

Etupuutarhan tumpiksi leikattu hortensia alkaa jo vihertaa kivasti - en ikina muista kumpi hortensioista kukkii yleensa aiemmin, mutta kuva-albumeja plaraamallahan sekin selviaisi. Taitaa olla se toinen puska, mika ei siis nay tassa kuvassa (ylavas.). Takapuutarhan poydalla koko talven kokottanyt yrttiruukku nakyy sekin heranneen itsekseen kevaaseen. Sen aluslautanen valitettavasti halkesi talvipakkasilla =(

Bonsai baby with spring trim

Bonsaitkin saivat 'tukanleikkuun' - unohdin ottaa kuvat ennen trimmausta, mutta olivat taas kasvaneet ihan hurjiksi pehkoiksi! Tana vuonna pitaisi oikeastaan taas trimmata juuretkin.. Suoritin moisen operaation ekaa kertaa toissa kesana (tai kevaana), vaikka ajatus tuntui julmalta. Se kuitenkin vahvisti runkoja huomattavasti, ja nyt bonsai-lapsia voi siis kuulemma virallisesti nimittaa bonsaiksi, milla nyt ei sinansa ole mulle niin valia.. Viime vuonna annoin juurille valivuoden, joten nyt voisi taas leikella. Ehka annan niiden kuitenkin ensin toipua tasta radikaalista kevattrimmauksesta!

Bonsai baby with spring trim Bonsai baby with spring trim