H ei eilen ollut varma, tulisiko tanaan mitaan laksyja, kun olivat menossa sinne museoon luokkaretkelle. Sovittiin, etta han soittaisi tanaan koulusta paastessaan, tuleeko meille vai ei.

No, han oli sitten kuitenkin saanut vahan laksyja, joten han tuli meille tekemaan ne. Ensin han esitteli museon brosyyreja englanniksi ja iiriksi (siis ne brosyyrit - ei H:n presentaatio, heh..). Olivat myos saaneet koulusta kyselymonistepinkan, jossa kasiteltiin museossa nahtyja juttuja. Olivat kuulemma tutustuneet viikinkeihin, roomalaisiin ja muinais-egyptilaisiin, ja tietty kaikista makaabereimmat nayttelyesineet olivat tehneet suurimman vaikutuksen =D

Muuten laksyna olikin vain viisi lauseenmuodostustehtavaa. H oli jostain syysta saanut tanaan viela toisenkin kirjakupongin, mutta toistaiseksi ei tullut puheeksi kayko han itse ostamassa toisen kirjan, vai menemmeko taas yhdessa.

Laksyjen jalkeen, H pyysi etta kirjoittaisin hanen vihkoonsa taas yhden High School Musical 3 -laulun sanat.. (huoh.. lol..) Kirjoitin sitten A Night to Remember sanat, ja silla aikaa H piirteli ison ovaalin, ja teki siita hamahakinseittia muistuttavan jutun, jonka avulla sitten pelasimme pelia, jota han oli kuulemma pelannut Sri Lankassa - en osaa sanoa perustuiko se johonkin lautapeliin mita han tosiaan on joskus pelannut, vai vetiko han koko pelin omasta hatustaan, mutta saannot olivat kylla varsin erikoiset ja elivat kummasti pelin edetessa.. =D Paperipallonoppia heiteltiin ja paperilappunumeroita siirreltiin ja taiteltiin.. Laitan jossain vaiheessa kuvan..