summerclothes2013-normal.jpg

Vaikka Irlannissa ei (onneksi) olekaan helteistä, niin ullakolla valitettavasti on.. Mulla ei ole kovin monia t-paitoja tai muita kevyempiä paitoja, joten poikkesin eilisen lekurikeikan jälkeen Dunnesin vaatekauppaan (Main Streetilla) ja tuhlasin €91, mihin ei oikeastaan olisi ollut varaa, mutta kun vaatteita ei saa ilmaiseksi.. (Tosin, tänä aamuna tuli maksuilmoitus Love, Rosie -keikasta, joka oli hiukan em. summaa isompi, että kuittaan vaatehankinnat sillä.)

Sovitin vaatteita vasta kotona, kun oli sen verran nihkeä ilma, ettei huvittanut jonottaa siihen kaupan ainoaan sovituskoppiin, ja hikoilla sitten siellä.. Onneksi kaikki mahtuivat päälle.

91 eurolla sain kahdet mustat housut (samanlaiset, joita mulla on jo kahdet - ovat oikeasti jotain murheiluhousuja, mutta menevät mustista housuista ja ovat mukavan ohuet ja ilmavat myös kesäkäyttöön), nuo kuvakollaasin ylärivin kolme toppia ja mustan boleron, sekä sporttirintaliivit (ei tosin sporttitarkoituksiin!).

Kuvan alarivissä äidin lähettämiä toppeja. Tuossa harmaassa on hauska takaosa, mutta en jaksanut yrittää ottaa siitä kuvaa - eikä se varmaan pahemmin näy mun hiuksien alta muutenkaan.