Attic insulation..

Herasin normaalia aikaisemmin ja aloin sahata niita ullakon eristelevyja.. Ullakolla on nyt oikea talven ihmemaa, pienia styroksinpaloja siella taalla! Daniel oli laittanut yhden levyn paikoilleen, jatkoin viidella, mutta tama kattaa vasta yhden pienen nurkan.. Vittumaista puuhaa, se levyjen trimmaaminen! Teen kuitenkin mielummin yksin kuin Danielin avustuksella, koska ma en jaksa kuunnella sita valitusta, tiuskintaa ja kiroilua, kun homma on muutenkin tarpeeksi vittumaista. Daniel on kylla hyva DIY-hommissa (pyoritti joskus nuorena kahden miehen remppafirmaakin yhden kaverinsa kanssa), mutta hanta kiinnostaa tehda hommia vain jos ovat hanen omia projektejaan. Han ei oikeastaan ikina kay ullakolla, joten ei kiinnosta laittaa sinne niita eristeitakaan. No, saanhan ma ne sinne itsekin. Ajoitus on kylla perseesta, kun piti tilata ne levyt just ennen joulua - eihan niita olekaan odoteltu kuin jotain parisen vuotta..
Olisin jatkanut levyjen parissa pidempaankin, mutta piti menna vaihtamaan vaatteet ja harjaamaan tukka, kun H oli tulossa tekemaan laksyjaan, enka halunnut levittaa styroksia olohuoneeseen asti. Onneksi varasin kunnolla aikaa, kun styroksipaloista puhdistautuminen oli tosi hankalaa. Nimim. vakava hilseongelma.
Meilla oli tanaan tiukka aikataulu, kun Oimolle oli varattu toinen elainlaakariaika viideksi. H:n kaikki laksyt olivat tanaan 'English'. Aluksi oli kirjasta mm. tehtava, missa teacher teaches (H oli ensin kirjoittanut teacher teacherers, mika oli oikeastaan aika sopo). Viimeinen kohta oli garda ________, ja kuvassa garda naytti lahinna ohjaavan liikennetta, eli laitettiin siihen pari vaihtoehtoista vastausta. Sitten oli ne viisi lauseenmuodostustehtavaa, ja lopuksi kolmen sivun anatomia-aiheinen lukutehtava, josta piti kirjoittaa uudet sanat vihkoon ja hakea niille sanakirjasta selitykset. Ehdittiin hakea selitykset vain ekan sivun uusille sanoille, mutta luettiin koko juttu, ja H alleviivasi lopusta tekstista itselleen uudet sanat. Sovittiin, etta han kotona etsisi ne sanakirjasta ja kirjoittaisi selitykset sinne vihkoon.
Lupasin, etta H voi tulla huomennakin, ja muistin vasta myohemmin, etta oikeastaan olisin tarvinnut katkottoman paivan niiden eristelevyjen parissa, mutta enpa nyt voi enaa muuttaa asiaa. Sahailen sitten vaikka koko viikonlopun niita levyja!
H:n lahdettya, pakkasin Oimon laatikkoon ja laksimme Danielin kanssa sinne elainlaakarille. Oimo oli tanaan paljon aktiivisempi, ja pyrki mm. ikkunan kautta ulos sielta =D Tassu on paljon paremmassa kunnossa kuin viimeksi, mutta Oimo tarvitsi kuitenkin viela laakitysta - raukka sai kahden viikon antibiootit ja kipulaakkeet kertapiikkeina :O Muistaakseni se antibiootti oli viela jaakaappikylmaa (=sailytetaan niin), eli ei varmasti ollut oikein mukava kokemus, mutta hyvin meni kuitenkin. Palattiin lelukaupan kautta kotiin - Daniel osti GTA IV:n (peli, jos joku ei tieda..)