IMG_20150214_153933.jpg

Lauantaina olin taas Bray'ssa, viettämässä aikaa Pushyn kanssa.

IMG_20150214_170630.jpg    IMG_20150214_214009.jpg

D teki muussia ja lihapataa - nam. Jätin hänelle tuon sopivasti nimetyn minttupastillirasian (sokerittomia pastilleja).

DSCN8291.jpg    DSCN8294.jpg

Käytiin Dunnes Cornelscourtissa, kun Pushyn suosikkiruoka oli loppu, ja halusin itse käydä hiukan vaateostoksilla, kun ostan vaatteita vain Dunnesista, eikä mulla ole Dunnesia arkireittieni varrella.

Matkalla oli garda checkpoint (tarkistivat autojen vakuutus- yms. läpyskät), ja siitä lähtiessä, D:n auton vaihdekeppi (tai se osa missä se on kiinni) sanoi klonk, ja alkoi sitten heilua aika holtittomasti, niin että D pystyi käyttämään vain kolmos- ja nelosvaihdetta, eikä edes peruutusvaihdetta ollenkaan. Oli siis mielenkiintoinen loppumatka, ja piti parkkeerata sellaiseen kohtaan, mistä ei tarvinut peruuttaa pois - onneksi sellainen paikka löytyi!

Ostin taas pari pakettia kahvipodeja, kun tuota Espressoa en ollut aiemmin löytänyt mistään. Ostin myös tossut, kun ne aiemmin käyttämäni "sisäsaappaat" ovat kuluneet pohjista puhki. Nämä uudet ovat niin mukavat, että jalkojen tekee mieli polttaa tupakka sen jälkeen kun ovat olleet tossuissa =D

Olisin ostanut lisää samanlaisia mustia housuja, mitä käytän joka päivä (mulla on niitä jo useampi pari, mutta ostan toisinaan lisää), muttei sellaisia ollut valikoimissa. Pitää joku lauantai mennä ajoissa Bray'hin, kun siellä olevassa "vaate-Dunnesissa" yleensä on niitä housuja, vaikka valikoima on muuten paljon pienempi kuin Cornelscourtissa.

Löysin kuitenkin puuvilla-pellavasekoituksesta tehdyt mustat housut, joita en edes kokeillut kuin vasta kotona - istuvat täydellisesti. Niihin kuitenkin ilmestyi ihan heti runsaasti kissankarvoja, vaikka molemmat kissat olivat unten mailla. Ovat siis sen verran karvamagneettiset, että taidan pitää ne vain kotihousuina.

Muistin myös, että tarvitsisin uuden pyjaman.. Kun olin kesällä 2008 Suomessa, muistan ajatelleeni, että pitäisi ostaa uusi pyjama, kun se silloinen oli jo hiukan kulunut. Se sama pyjama on siis edelleen käytössä. Nyt on sitten tuoreempi versio! =D

DSCN8298.jpg    1-WIN_20150215_145626b.jpg

Päästiin rajoitetuilla vaihteilla takaisin Bray'hin, mutta mun piti pikaisesti siirtää autoni talon edustalta, että D sai parkkeerattua siihen puun alle - ei olisi nimittäin päässyt peruuttamaan pois, jos olisi parkkeerannut autonsa normaalisti talon omalle parkkipaikalle (ei tule mieleen mikä on "drive" suomeksi).

DSCN8300.jpg

Sunnuntaiaamuna menin vasta kuuden maissa nukkumaan, ja heräsin tietty vasta iltapäivällä. Pienempi ulkokissa oli jo jonottamassa ruokaa =)

DSCN8301.jpg    DSCN8302.jpg

Skypetin vanhusten kanssa, ja sitten alkuillasta, kun alkoi jo tulla pimeää, lähdin kauppaan. Ei olisi hotsittanut, mutta tiesin että maanantaiaamuna potkisin itseäni otsaan, jos en olisi tänään käynyt kaupassa, joten menin sitten..

Ostin (toivottavasti) tarpeeksi ruokaa koko viikoksi - ainakin jääkaappi on ihan täyteen ahdettu. Tänään ei huvittanut kokata, joten viskasin Supervalu-pizzan uuniin, söin puolet, ja otan toisen puolikkaan huomenna lounaaksi.

Lykkään tähän loppuun hienon gallerian gourmet-aterioita =D

DSCN8290.jpg    DSCN8292.jpg

DSCN8295.jpg    DSCN8303.jpg