DSCN8670.jpg    DSCN8665.jpg

Roikuttiin torstai-iltana uk:n kanssa puhelimessa aamuyöhön asti, ja mietin että jaksaisin perjantain duunissa kahden tunnin yöunilla, kun oli vain se yksi päivä ennen pitkää viikonloppua.. No, oli kyllä todella PITKÄ perjantai.. (Pöytänaapuri oli ihan yhtä väsynyt, joten ainakin sympatiaa riitti.) Mulla oli eväänäkin vain pari voikkoa, kun en oikein edes pystynyt ajattelemaan ruokaa, kuin vasta joskus iltapäivällä.

Kotona ruokin kissat, söin torstain jauheliha-papumössön jämät, ja otin sohvalla monen tunnin nokoset. Olo oli flunssainen - oletettavasti sen sateessa jonottamisen ja valvomisen takia.

DSCN8672.jpg

Jossain vaiheessa iltaa popsin Supervalu-pizzaa, ja sitten siirryin makuuhuoneeseen ja nukuin koko yön kuin tukki.

DSCN8673.jpg    DSCN8674.jpg

Lauantaiaamuna löysin yllärin lakanoiden välistä. Cara oli piilottanut sinne maitokanisterin renkaan =D Hän tuli kesken petauksen leikkimään renkaalla, ja kuvasin videonkin, mutta en ole vielä netittänyt sitä.

Olo oli paljon parempi, mutta edelleen flunssainen.

IMG_20150404_135106.jpg

Siirryin sohvalle lojumaan ja katsomaan telkkaria, pyjamassa ja fleecessa, mustaherukka- ja karpalomehua juoden, niistellen nenää vauvapyyhkeisiin (ei mene iho rikki), ja rasvaten naamaa urakalla..

Olin jo katsonut Runaway Vacationin (Robin Williams -elokuva vuodelta 2006 - vain yhdeksän vuoden takaa, ja RW näytti vielä niin freesiltä, verrattuna niihin viimeisen vuotensa kuviin..) ja Spy Kidsin, ja olin juuri katsomassa Spy Kids 2:a, kun ovikello soi. Vuokraisäntä ja joku heppu, jonka hän oli hommannut vaihtamaan kattovaloja (neljä kymmenestä oli rikki). Kävivät ensin katsomassa minkä tyyppiset lamput niihin menee, ja sanoivat tulevansa kohtapian takaisin.

IMG_20150404_161947.jpg

Kun palasivat, niin vuokraisäntä toi mulle flunssalääkkeeksi pullon viskiä =D (Siitä joulupullostakin on vielä suurin osa jäljellä..)

DSCN8688.jpg

Ihan heti en ryhtynyt nauttimaan nestemäistä lääkitystä, vaan oli pakko lähteä kauppaan, kun kissanruoka oli melkein loppu. Ihan hyvä juttu sinänsä, koska olo oli huomattavasti parempi pienen happihyppelyn jälkeen. Ja nyt on taas olohuoneen valaistuskin kunnossa..

Mainitsin edellisessä kirjoituksessa sen hilpeän tarinan, liittyen paskantamisohjeisiin.. Kun vuokraisäntä ja se valoheppu olivat poistuneet, huomasin, että sohvapöydällä olleen laptopin ruudulla oli seuraava tilanne;

kakkalol.jpg

Repesin, kun pohdin, sattuiko osumaan heidän silmiinsä!!! =D

DSCN8682.jpg    DSCN8683.jpg

DSCN8685.jpg

Jokaisella taitaa olla oma Hot Whiskey -reseptinsä. Itse laitoin ensin kuumennettuun lasiin pari sitruunasiivua, muutaman neilikan, lusikallisen sokeria, ja runsaan lusikallisen (vuokraemännän tuomaa) hunajaa, joiden päälle sitten melkein puoli lasillista kiehuvan kuumaa vettä. Sekoitus, ja sitten lasi melkein täyteen viskiä. Nam..

Koska laitoin tuon tropin jälkeen valmiiksi marinoidut texmex-kanapalat uuniin, oli pakko puhua se 40 minuuttia puhelimessa, etten nukahtaisi ennen ruuan valmistumista. Olisi saattanut tulla hyvin käristettyä kanaa..

DSCN8687.jpg    DSCN8690.jpg

Jossain vaiheessa katsoin Mercury Rising -elokuvan, ja nyt saatan katsoa vielä jotain - tai tehdä toisen hot whiskey'n ja mennä nukkumaan.. Meinaan olla huomennakin sohvaperuna, ja jos olo on huomattavasti parempi maanantaina, menen Bray'hin. Jos on vielä flunssainen fiilis, pysyn kotona maanantainkin. Onneksi otin maanantain vapaaksi..

DSCN8678.jpg    DSCN8676.jpg