Olin eilisen ullakkoaherruksen jalkeen sen verran vasynyt, etta menin jo keskiyon tienoilla nukkumaan. Kuvittelin siis heraavani viimeistaan yhdeksalta ja ehtivani jatkamaan ullakkohommia muutaman tunnin ajan, ennenkuin kavisin suihkussa ja valmistautuisin H:n tuloon kolmen aikoihin.
No... Olin kylla laittanut kannykan herattamaan useampaankin otteeseen pitkin aamua ja aamupaivaa, mutta joka kerta totesin olevani ihan kokovartalojaykkana, kaansin tuskallisesti kylkea ja jatkoin uniani.. Nousin vasta iltapaivalla, just ajoissa ennen H:n tuloa! S:lla (siis H:n aidilla) on nyt lomaa, joten han saattoi H:n meille, ja jatkoi sitten itse takkiostoksille. H oli kuulemma mainostanut, etta ma olen laihtunut, ja S tuli katsomaan! Lol.. En tieda mista H oli tuonkin repaissyt.. En todellakaan ole laihtunut, enka aiokaan - joulu tulossa ja kaikki! =D
H oli ollut luokkaretkella, katsomassa Peter Pan Pantoa, ja ilmoitti heti aluksi, ettei hanella sen takia ollut tanaan laksyja. Vaansin sisaisesti naamaani, kun olisin siis voinut tanaan ottaa remonttipaivan ja jatkaa ullakkourakkaa.. Mutta H:lla oli sentaan muutama lukukirja mukana, etta luettiin sitten niita. Magic Key -sarjan kirjassa, Biff ja Chip vierailivat muinaisessa Roomassa ja esittelivat roomalaisille pizzan.. H luki taas vaihteeksi oikein sujuvasti. Lisaksi hanella oli nelja pienta lorukirjaa, joiden lorut han halusi kopioida omiin pieniin kirjasiinsa, eli askartelimme sitten paperista ne kirjaset, mina piirsin etusivulle otsikot, ja H kopioi sisasivuille kirjojen lorut.

H copied text to her own little books H copied text to her own little books H copied text to her own little books

Ehdimme viela lopuksi pelata vahan nettipeleja.
H:n lahdettya, olin viela sen verran jaykkana, etta otin suosiolla vapaapaivan ullakkohommista. Olisi kylla ihanteellista ehtia hoitamaan urakka loppuun keskiviikkoiltaan mennessa, koska tuttu elainlekuri piipahtanee torstaina, ja jos homma on viela silloin kesken, niin sita joutuu sitten kuitenkin tekemaan viela viikonloppunakin..

Nice sky Nice sky (the window had a smudgy part..)